Optiuni de livrare

--> 25 lei <--
Livrare prin serviciu de curierat standard. Pregatirea comenzii poate dura 1-6 zile, in functie de stoc, perioada si factori interni. Livrare in 24-48 ore de la expediere (zile lucratoare). Expedierea comenzilor se face de Luni pana Joi. Plantele sunt ambalate in cutie, corespunzator sezonului.
plant-shiping

Livrari prin GLS in Romania

Plantele ajung la tine in 2-7 zile lucratoare

--> 35 lei <--
Livrarea se face cu personal propriu, exclusiv in Bucuresti, in intervalul 10:00-16:00, de Luni pana Vineri, pentru comenzi mai mari de 100 Ron. Va rugam sa inspectati produsele la momentul livrarii. Acest serviciu nu este disponibil in zone limitrofe greu accesibile. Plantele NU sunt ambalate in cutii (sunt transportate ca atare, in vehicul cu temperatura controlata).
plant-delivery-driver

Livrare cu sofer dedicat (Bucuresti)

Livrare in 1-3 zile lucratoare

--> Gratuit <--
Produsele ajung in magazin in 1-2 zile lucratoare (L-V, estimare). Atentie - nu vom putea pastra produsele in magazin mai mult de 3 zile lucratoare. Va rugam sa inspectati produsele la momentul ridicarii din magazin.
Adresa, program si harta aici: Magazinul Secret Garden
pick-up-in_store

Ridicare din magazin

Ai drum in zona? Ridica plantele din magazin

--> Costul variaza in functie de tara <--
Timp de tranzit: 3-8 zile (estimativ, variaza in functie de tara).
Te rugam sa folosesti tracking number din e-mailul care confirma expedierea, pentru a urmari traseul pachetului.

Mai multe detalii pe pagina dedicata: International Shipping
Shipping_Box_Fragile

Livrari internationale

Doar in Uniunea Europeana

plant-and-box

Reguli si recomandari generale:

- Costurile de transport sunt calculate pantru pachete cu greutate maxima de 5 kg. Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg. 
 - Termenul de livrare asociat unui serviciu reprezinta o estimare si poate varia in functie de diversi factori pe care nu ii putem controla. 
 - Va recomandam sa alegeti intotdeauna serviciul de Livrare cu sofer dedicat atunci cand va aflati in raza de livrare (Bucuresti). 
- Pachetul nu poate fi deschis la livrare, atunci cand livrarea se face prin servicii de curierat, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. 
 - Pentru livrarile prin curier nu poate fi stabilit un interval de livrare 
- curierul trebuie sa poata livra oricand intre orele 8:00 - 20:00, in functie de traseul pe care il are. Fiecare curier acopera o zona de livrare destul de mare, iar din acest motiv ajunge la anumite adrese doar in anumite intervale. 
- In cazul expedierii plantelor inflorite, tijele florale/inflorescentele sunt susceptibile la deteriorare in timpul transportului. Desi astfel de situatii apar destul de rar, nu putem garanta integritatea tijelor florale/inflorescentelor atunci cand livrarea se face prin servicii de curierat nationale sau internationale. 
- Unele plante sunt sensibile si prezinta un risc mare de deteriorare, semnalizat pe pagina produsului - expediem aceste plante catre orice destinatie, la cererea dumneavoastra (comanda online), insa va asumati acest risc. 
- In cazul - putin probabil - in care pachetul ajuge vizibil deteriorat (cutie desigilata, lovita/strivita, etc.), aveti obligatia de a incheia un proces verbal de constatare cu agentul firmei de curierat care a adus pachetul. In lipsa acestui proces verbal deteriorarea pachetului nu poate fi probata, iar noi nu vom putea accepta reclamatii ulterioare. 
- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare in termen de 1-3 zile lucratoare. In acest caz, deteriorarea produselor din pachet nu poate fi reprosata florariei. 
- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.