Optiuni de plata

 Modalitati de plata pentru comenzile plasate pe secretgarden.ro 

- Plata online cu orice tip de card bancar. Comenzile se fac online pe site iar tranzactia se va realiza prin intermediul unei pagini securizate. Recomandam aceasta metoda de plata, deoarece confirmarea platii si a comenzii se face imediat, in mod automat.

- Transfer bancar. Comenzile se fac online pe site - dupa finalizarea comenzii datele necesare transferului bancar se vor afisa pe ecran si vor fi trimise automat si prin e-mail. Pentru a procesa comenzile in timp util, este necesar sa trimiteti dovada de plata prin e-mail (comenzi@secretgarden.ro). Va recomandam sa evitati transferurile bancare cu valoare mai mica de 100 RON (20 Euro), deoarece confirmarea acestora dureaza mai mult.

 

Datele necesare platii prin transfer bancar (RON si EURO):  

Titularul contului: Best Florist SRL

IBAN RON: RO30INGB0000999905002176

Banca: ING BANK

BIC/Swift: INGBROBU

Adresa bancii: ING BANK Romania, Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, București, cod poștal 012095

Account holder: Best Florist SRL

IBAN EURO: BE84 9671 8285 4359

Bank: TransferWise Europe SA

BIC/Swift: TRWIBEB1XXX

Bank Adress: TransferWise Europe SA, Avenue Louise 54, Room S52 Brussels 1050 Belgium

 

- Plata la livrare (ramburs)/ Ridicare din magazin (doar pentru Romania). Comenzile se fac online pe site, iar plata se poate face la primirea pachetului sau la ridicarea plantelor din magazin. Plata in sistem ramburs este disponibila doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei, tinand cont de exceptiile prevazute in Termeni si Conditii Comerciale si specificatiile de pe pagina produsului comandat.

In cazul platilor facute online cu cardul sau prin transfer bancar, secretgarden.ro nu este si nu poate fi considerata responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului, comisioane aferente platii, etc.. Responsabilitatea pentru actiunea de plata online este purtata de catre Client.