Orhidee la ghiveci

Livram orhidee in ghiveci, prin curier, oriunde in tara!

Orhidee albastra si orhidee rosie sau portocalie, cu pret imbatabil, dar si o selectie de orhidee speciale: orhidee Cattleya, parfumate, orhidee Vanda, mixuri de Cambria si Oncidium, orhidee Cymbidium imperiala, orhidee Paphiopedilum papucul doamnei, orhideea panseluta Miltonia

Orhidee rare, periodic in stoc: orhidee Zygopetalum, orhidee Encyclia, Phalaenopsis Stuartiana, culori rare de Cattleya, Cambria, Vanda sau Vandaenopsis, Ludisia discolor, Dendrobium Phalaenopsis, Miltoniopsis, Oncidium, Brassia, Miltasia, Masdevallia.

Stocuri permanente de orhidee Phalaenopsis si Dendrobium nobil in culori speciale, disponibile online sau in florarie, cu livrare rapida oriunde in tara.

Acesta este locul pentru a gasi accesorii orhidee și pamant de orhidee, împreună cu orice altceva de care are nevoie cultivatorul de orhidee. Avem pesticide și insecticide pentru orhidee, scoarta de orhidee,  fertilizant orhidee și îngrășăminte, bete de sustinere, ghivece de plastic transparente, de fapt tot ce aveți nevoie pentru a crește cu success orhidee.

Va asteptam si pe pagina noastra de FACEBOOK, unde gasiti poze reale cu orhideele, realizate in magazinul nostru din Tineretului.

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare