Orhidee la ghiveci

Livram orhidee in ghiveci si accesorii orhidee, prin curier, oriunde in tara!

Orhidee albastra si orhidee rosie sau portocalie, cu pret imbatabil, dar si o selectie de orhidee speciale: orhidee Cattleya, parfumate, orhidee Vanda, mixuri de Cambria si Oncidium, orhidee Cymbidium imperiala, orhidee Paphiopedilum papucul doamnei, orhideea panseluta Miltonia.

Orhidee rare, periodic in stoc: orhidee Zygopetalum, orhidee Encyclia, Phalaenopsis Stuartiana, culori rare de Cattleya, Cambria, Vanda sau Vandaenopsis, Ludisia discolor, Dendrobium Phalaenopsis, Miltoniopsis, Oncidium, Brassia, Miltasia, Masdevallia.

Stocuri permanente de orhidee Phalaenopsis si Dendrobium nobil in culori speciale, disponibile online sau in magagazin, cu livrare rapida oriunde in tara.

Acesta este locul pentru a gasi si accesorii orhidee și pamant de orhidee, impreuna cu orice altceva de care au nevoie pasionatii de orhidee. Avem pesticide si insecticide pentru orhidee, scoarta de orhidee,  fertilizant orhidee si ingrasaminte, ghivece de plastic transparente, masca transparent cu farfurie, de fapt tot ce aveti nevoie pentru a creste cu success orhidee.

Accesorii pentru orhidee, acum la cel mai bun pret, disponibile in magazin nostru sau la comenzi online, cu livrare in tara.

Va asteptam si pe pagina noastra de FACEBOOK, unde gasiti poze reale cu orhideele, realizate in magazinul nostru din Tineretului.

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare