Plante de gradina

Impatiens, Sporul Casei Impatiens, Sporul Casei
Stoc epuizat
Lista dorinte
20,15 RON
Impatiens este o planta perena, deosebit de spectaculoasa, disponibila intr-o multitudine de culori. Denumita popular Sporul Casei, planta este considerata aducatoare de prosperitate in orice casa. Infloreste abundent...
Lista dorinte

Livram plante de gradina prin curier, oriunde in tara!

Cu siguranta poti avea o gradina de vis. In magazinul nostru gasesti o varietate de plante de gradina, plante pentru terasa, sau plante de exterior, decorative prin culoritul frunzelor sau florilor, la cele mai bune preturi, disponibile online cu livrare rapida, sau disponibile in magazine.

Plante suculente sunt o varietate deosebita, sunt usor de intretinut si infrumuseteaza orice gradina si sunt si accesibile ca pret. Le gasesti online disponibile tot timpul anului iar printre cele mai cunoscute plante suculente amintim Urechelnita, Echeveria, Aloe vera.

Esti in cautarea unor plante precum cele care cresc la umbra sau semiumbra, plante care rezista iarna, care infloresc tot anul sau care se planteaza primavara sau toamna, in magazinul nostru online gasesti o varietate mare de plante de gradina.

Cumpara online plante gradina, de exterior sau pentru terasa la cele mai bune preturi si cu livrare rapida, oriunde in tara!

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare