Hoya carnosa 'Snowball'

Hoya carnosa 'Snowball' - cultivar de Hoya carnosa deosebit de apreciat pentru forma si aspectul frunzelor carnoase, de culoare verde inchis, pictate cu stropi argintii. Florile sunt specifice exemplarelor de carnosa - umbrele mari, in nuante de alb si roze, puternic parfumate.

Se spune ca acest cultivar exista in circulatie din 1960, insa nu exista suficiente date care sa confirme ca este vorba despre acelasi cultivar. Unii colectionari sustin ca acest cultivar este acelasi cu Hoya motoskey, care ar fi la randul ei adevarata Hoya carnosa, cu flori mai mari si caracteristici mai deosebite.

Hoya carnosa 'Snowball' prezinta o variabilitate foarte mare a frunzelor - pe o singura planta exista frunze cu forme diferite, unele deosebit de mari, insa frunzele tinere au aproape intotdeauna aceeasi forma. A fost observata si o diferenta de marime a frunzelor intre plante de aceeasi varsta, desi sunt clone obtinute din aceeasi planta mama, insa este de asteptat ca dimensiunile sa fie aproximativ similare pe masura ce plantele se maturizeaza.

Hoya Carnosa este cea mai recunoscuta specie din gen si este, de asemenea, una dintre cele mai populare. 

Caracteristici: Hoya cu crestere rapida.

Durata florilor: aprox. 7 zile

Diametru ghiveci: 10,5 cm

55,00 RON
cu TVA
Stadiu
  • fara flori (ghiveci 10.5 cm)
Disponibil doar pentru comenzi online!
Lista dorinte
Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Gen/Tip
Hoya
Flori parfumate
DA
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare