Trandafiri criogenati - aranjamente trandafiri conservati

Trandafiri criogenati rosii in cupola de sticla Trandafiri criogenati rosii in cupola de sticla
Sale
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte
Oferta speciala limitata

165,00 RON 200,00 RON -35,00 RON
Trandafir criogenat rosu, nemuritor in cupola de sticla, cu moss conservat - ideal pentru a fi oferit persoanei dragi cu orice ocazie, aniversare, Valentine's Day sau 8 Martie. Cupola de sticla protejeaza trandafirul...
Referinta:: AT30
Lista dorinte

Trandafiri criogenati. Trandafirii nemuritori. Trandafiri conservati.

Comanda online trandafiri criogenati, aranjamente cu trandafirii nemuritori sau buchete cu trandafiri conservati, la preturi speciale, cu livrare in Romania!

Un trandafir conservat este o bijuterie care nu isi pierde stralucirea cu trecerea timpului.

Cauti ceva special si rezistent pentru cei dragi? Trandafirii criogenati sunt alegerea perfecta. Acesti trandafiri nemuritori nu necesita intretinere si isi pastreaza textura si flexibilitatea, la fel ca un trandafir proaspat.

Trandafirii conservati reprezinta o optiune perfecta in cazul aranjamentele rezistente si in acelasi timp elegante, fara a fi nevoie de  flori artificiale. Fiecare floare este supusa unui proces special si complicat pentru a pastra calitatea si integritatea petalelor, care sunt vopsite  ulterior cu culori vii, de cea mai buna calitate.

Conservarea florilor se realizeaza de mii de ani. Flori conservate au fost gasite si in mormintele egiptene, avand aproximativ 4000 de ani.

Daca nu sunt expusi la lumina directa a soarelui sau la umiditate excesiva, trandafirii criogenati vor rezista ani de zile.

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare