Filtru produse

Pret
55 RON 950 RON

Trandafiri criogenati - aranjamente trandafiri conservati

Trandafiri criogenati. Trandafirii nemuritori. Trandafiri conservati.

Comanda online trandafiri criogenati, aranjamente cu trandafirii nemuritori sau buchete cu trandafiri conservati, la preturi speciale, cu livrare in Romania!

Un trandafir conservat este o bijuterie care nu isi pierde stralucirea cu trecerea timpului.

Cauti ceva special si rezistent pentru cei dragi? Aranjamentele cu trandafiri criogenati sunt alegerea perfecta. Acesti trandafiri nemuritori nu necesita intretinere si isi pastreaza textura si flexibilitatea, la fel ca un trandafir proaspat.

Acesti trandafiri conservati reprezinta o optiune perfecta in cazul aranjamentele rezistente si in acelasi timp elegante, fara a fi nevoie de  flori artificiale. Fiecare floare este supusa unui proces special si complicat pentru a pastra calitatea si integritatea petalelor, care sunt vopsite  ulterior cu culori vii, de cea mai buna calitate.

Conservarea florilor se realizeaza de mii de ani. Flori conservate au fost gasite si in mormintele egiptene, avand aproximativ 4000 de ani.

Daca nu sunt expusi la lumina directa a soarelui sau la umiditate excesiva, trandafirii criogenati vor rezista ani de zile.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare