Ananas Candido la ghiveci, cu fruct

Ananas Candido la ghiveci - fata de ananasul obisnuit la ghiveci, ananasul Candido se remarca prin dimensiunea mai mare a fructului si lipsa frunzelor de deasupra acestuia, in prima faza, frunze ce se vor dezvolta o data cu maturizarea fructului.

Ananasul este o planta perena, de origine tropicala, usor de intretinut si cultivat, putin pretentios doar in privinta caldurii. Pentru a se dezvolta corespunzator, planta are nevoie de o temperatura peste 18 grade.

Oferta speciala limitata
25,64 RON 36,64 RON -11,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc!
Lista dorinte
Produse asemanatoare
-
Descriere

Instructiuni de ingrijire Ananas la ghiveci

Amplasare: Loc luminos, de preferat insorit

Umiditate: Se uda moderat, cand pamantul se usuca la suprafata. Pulverizati periodic frunzele.

Temperatura: Ananasul are nevoie de o temperatura constanta, mai mare de 18 grade. 

Detalii ale produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare