Spathiphyllum - Crinul Pacii 60 cm (purifica aerul din locuinta)

Spathiphyllum, Crinul Pacii - planta de interior rezistenta chiar si in conditii de luminozitate scazuta, cu aspect exotic si efecte pozitive asumpa mediului in care este amplasat.

Aspectul plantei, cu frunzele lucioase si cupele sale albe are un efect pozitiv si relaxant, imbunatatind astfel atmosfera din incapere.

Pe lang aspectul sau deosebit, Spathiphyllum este o planta foarte apreciata datorita efectelor pozitive pe care le are asupra calitatii aerului - mareste considerabil cantitatea de oxigen din incapere, purifica aerul si asigura o umiditate optima, formand un echilibru natural ideal.

Inaltime planta: 60 cm

Dimensiune ghiveci: 13 cm

Oferta speciala limitata
35,00 RON 50,00 RON -15,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc!
Lista dorinte
Produse asemanatoare
Descriere

Pentru a va bucura de frumoasele flori albe, trebuie sa aveti grija ca planta sa aiba suficienta apa in toate anotimpurile.

Instructiuni de ingrijire Spathiphyllum

Amplasare: loc luminos dar umbrit, răcoros

Umiditate: se udă abundent, se pulverizează

Substrat: turbă olandeză neutră sau un amestec foarte afânat

Înmulţire: primăvara, toamna prin despărţire de tufă

Caracteristici: Planta este sensibilă la curentul de aer si la temperatura sub 10 grade. Înfloreşte abundent tot timpul anului. După 3-4 săptămâni de la apariţie cupele albe ale florilor capătă treptat culoarea verde. Este momentul când trebuie îndepărtate pentru ca planta să formeze alţi boboci.

Detalii ale produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare