Croton Mammi (Codiaeum) 90 cm

Croton Mammi - o varietate de croton foarte decorativa, deosebita prin aspectul frunzele sale multicolore, lungi si rasucite. 

Crotonul (Codiaeum) este un arbust foarte decorativ ce se dezvolta sub forma de tufa si se remarca prin frunzele sale nuantate spectaculos in mai multe culori - pe aceiasi frunza se ragasesc mai multe culori, in functie de varietate: verde, galben, orange, rosu-ruginiu.

Daca beneficiaza de o minima ingrijire, Crotonul este o planta excelenta pentru birouri, livinguri, sau alte spatii deschise.

Inaltimea cu ghiveci inclus: 90 cm

Diametru ghiveci: 25-27 cm

450,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc:
Lista dorinte
Descriere

Instructiuni de ingrijire Croton Mammi

Amplasare: Crotonul se amplaseaza in zone luminoase dar nu în soare direct, ferit de curenti de aer si variatii mari de temperatura

Umiditate: Crotonul este o planta ce iubeste umezeala - se udă constant, in functie de temperatura ambientala si se pulverizeaza o data pe saptamana. Nu lasati pamantul sa se usuce prea mult intre udari.

Substrat: Pamant de flori standard, disponibil si in magazinul nostru.

Caracteristici: Crotonul face flori mici şi albe, eclipsate de culorile vii ale frunzelor.  Pentru o dezvoltare armonioasa, se poate administra îngrăşământ o dată pe săptamana de primăvara până toamna.

Detalii ale produsului
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare