Info - comenzi pentru evenimente

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost in Bucuresti.

Pentru a beneficia de pretul afisat pe site, comanda trebuie plasata si achitata in avans cu minim 10 zile inainte de eveniment . Pentru comenzile plasate mai tarziu, ne rezervam dreptul de a cere un extra cost de 10% din totalul comenzii. 

Ridicare comenzilor din magazin - In cazul comenzilor de nunta sau botez, (lumanari de nunta, lumanari de botez, buchete de mireasa, aranjamente de masa) care ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Livrare cu sofer Glovo/Uber/Bolt Bucuresti * (plata in avans) - 30 Ron. Livrarea se face cu sofer, exclusiv in Bucuresti, in intervalul 10:00-18:00 Luni-Vineri, Sambata 10:00-16:00. Plata se va realiza in avans, prin transfer bancar sau cu card online. Oferim serviciu de livrare cu sofer pentru comenzi mai mari de 95 Ron. 

*In cazul lumanari de nunta sau botez, aranjamente de masa, aranjamente de cristelnita, livrare cu sofer Glovo se face decat pe raspunderea clientului.

Comenzile pot fi preluate online - pe site sau in magazin. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Plata se poate realiza online, prin transfer bancar sau in magazin (card sau cash).

Date de contact magazin:

Telefon: 0786.910.003

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti.

 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Doar [max] ramase in stoc.
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol.

Adauga o nota/observatie Editeaza nota/observatii
Adauga o felicitare
Estimeaza livrarea
Adauga un voucher

Estimeaza livrarea

Vrei sa adaugi o felicitare? Doar

Adauga o felicitare

Adauga un voucher

Voucherul va fi aplicat cosului pe pagina de finalizare a comenzii