Fortuna - fungicid de contact multispecific

Fortuna este un fungicid de contact deosebit de eficient, multispecific, cu spectru larg de actiune.  Boli si ciuperci combatute: mana (phytophora infestans - putregai negru/ black rot), rizoctonioza, patarea cafenie, septorioza, cancer bacterian, patarea alba, antracnoza, fuzarioza (fusarium ssp), monilioza, sfasierea frunzelor, putregaiul cenusiu, rugina, mucegaiuri.  Pentru o eficienta amplificata se recomanda aplicarea impreuna cu un fungicid sistemic, penetrant.

Se poate aplica si preventiv, inaintea perioadei in care plantele sunt suscentibile la aparitia problemelor fungice (ex. inaintea unor perioade cu variatii de temperatura; inainte de sezonul rece, in cazul orhideelor si a altor plante exotice, etc.).

Perioada de protectie este in functie de conditiile locale si variaza de la 7 la 14 zile. In conditii de infestare puternica, se va utiliza doza maxima omologata.

Fortuna este un produs similar cu Dithane din punct de vedere al compozitiei. Substanta activa: 80% mancozeb. Utilizat in tratamente repetate are efect secundar acaricid.

Dilutie: 1 plic de 20 g se va dilua in 10L apa. 10L apa pot asigura tratamentul pentru aprox. 100 mp de culturi

6,00 RON
cu TVA
Alege gramajul
  • 20 g
Lista dorinte
Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Gen/Tip
Accesorii
Tratamente plante
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare