Hoya wayetii - exemplare mari!!!

Hoya Wayetii - specie endemica din Philippine, ce se remarca atat prin foliajul impresionant, cat si prin florile delicate, rosii, cu parfum de miere. Florile au o durata de viata de pana la 7 zile, in functie de microclimat.

Frunzele capata celebrul aspect de barcuta, iar marginile se coloreaza atunci cand planta este crescuta in lumina puternica. Inflorirea este abundenta in cazul exemplarelor mari - planta este capabila sa infloreasca pe tot parcursul sezonului cald, daca are parte de lumina puternica.

Este o hoya cactus - necesita udari rare, tolereaza bine seceta si rezista multi timp fara apa. In cazul deshidratarii, planta isi revine de obicei complet dupa o udare consistenta. Tolereaza pe o perioada scurta temperaturi mai scazute, de cel putin 10 grade Celsius.

Planta foarte rewarding, recomandata chiar si pentru incepatori, deoarece nu este pretentioasa in privinta udarii si se adapteaza usor in orice mediu.

Tolereaza pe o perioada scurta temperaturi mai scazute, de cel putin 10 grade Celsius.

Hoya Wayetii este inrudita si foarte asemanatoare cu Hoya kentiana, Hoya angustifolia si Hoya longifolia - din acest motiv exista numeroase confuzii si incurcaturi. Diferentierea acestor specii se face urmarind caracteristici precum forma si dimensiunea frunzelor, lungimea pedunculilor si culoarea florilor.

Dimensiunea florilor: 1,2 cm si 15-25/umbela

Dimensiunile frunzei: lungimea 5-15 cm si latimea 1-2 cm

Diametru ghiveci: 14-15 cm, cu agatatoare

95,00 RON
cu TVA
Stadiu
  • fara flori (hangpot)
Disponibil doar pentru comenzi online!
Lista dorinte
Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Gen/Tip
Hoya
Flori parfumate
DA
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare