Trandafirul japonez pe picior - Hibiscus mix de culori

Trandafirul japonez, cunoscut ca si Hibiscus rosa-sinensis, este o planta de tip arbust care infloreste abundent de primavara pana in vara.

Hibiscusii sunt flori frumoase care au frunze verde inchis. Într-un climat tropical și cald aceste plante pot crește până la 15 metri înălțime. Hibiscus are o gamă largă de culori, inclusiv roșu, galben și piersic. Aceste flori atrag insecte, cum ar fi fluturi și păsări, care vor spori în cele din urmă frumusețea grădinii tale.

Inaltime cu ghiveci inclus 50-70 cm

Diametru ghiveci 19 cm

*Pretul afisat este pe bucata. Planta se vinde cu boboci sau si cu flori deschise. 

Nu se stiu culorile si nu se pot alege!.

75,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc:
Lista dorinte
Descriere

Instructiuni de ingrijire Hibiscus Trandafir japonez

Amplasare: loc insorit, vara in soare plin

Umiditate: se udă constant, se pulverizează

Substrat: turbă neutră

Înmulţire: prin butaşi semilemificaţi in turba

Caracteristici: Infloreste tot timpul anului, pe masura ce se trece un rand de flori, formeaza noi boboci. Inflorescentele sunt diverse ca forme si culori, gama fiind foarte larga: de la palnii simple cu diametru foarte mare pana la cele batute, de la albul cel mai curat pana la rosul pur, galben, portocaliu, cyclam, grena. Înfloreşte pe tot parcursul anului, iar o floare ţine 24 ore. O dată la săptămână trebuie administrat îngrăşământ iar pentru a-si păstra forma pitică se fac taieri primăvara şi toamna, când sunt pauze în înflorire.Detalii ale produsului
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare