Istoria Florariei Secret Garden

Florarie - Secret Garden

Totul a inceput cu o curiozitate, o provocare si o oportunitate. Apoi a evoluat prin perseverenta, aprofundare si perfectionare - o evolutie continua, plina de provocari si satisfactii.

Astazi, activitatea noastra poate fi impartita in doua mari categorii:

- retailer de plante exotice rare

- atelier de design floral profesional, specializat in realizarea de aranjamente florale specifice evenimentelor, precum: lumanari nunta - cununie, lumanari de botez, buchete de mireasa, aranjamente de masa, decoruri florale pentru salile de evenimente. 

Istorie

Odata cu lansarea magazinului online (Iunie 2009), trecem la un alt nivel, oferind clientilor nostrii posibilitatea de a "rasfoi" catalogul nostru online, din confortul propriei locuinte, cu preturi actualizate si multiple optiuni de personalizare a produselor.

Floraria Secret Garden este astazi un Flower Shop autentic, cu prezenta puternica in mediul online, dar si un spectaculos magazin de prezentare in care clientii nostri pot gasi in orice moment o gama de flori la fir foarte variata (atat clasice cat si specialitati), cosuri cu flori si aranjamente florale fresh, dar si o mare varietate de plante in ghiveci.

Putina istorie:

- aprilie 2009 - deschidem primul nostru magazin de prezentare

- iunie 2009 - intram in randul putinelor si primelor Florarii Online din Romania, prin site-ul nostru, la momentul respectiv dedicat designului de aranjamente florale pentru evenimente. Site-ul a functionat in paralel cu magazinul nostru de prezentare pana in februarie 2010.

februarie 2010 - renuntam la magazinul nostru de prezentare iar atelierul functioneaza intr-o locatie proprie pana in Mai 2014.

- mai 2014 - deschidem un nou magazin in zona Pipera, intr-un spatiu comercial modern

- iunie 2016 - deschidem a doua florarie & atelier floral din Bucuresti, in zona Tineretului (Bd Ditrimie Cantemir 21A), un spatiu comercial ultracentral si modern.

- iunie 2018 - renuntam la floraria din Pipera si ne concentram mai mult pe online, fiind depasiti de numarul mare de comenzi

- in prezent - clientii nostri se pot bucura de un magazin de prezentare modern si un atelier de design floral.

To be continued - aventurile si provocarile vor continua sa apara. Intre timp, vom continua sa ne intampinam clientii cu un zambet cald, o varietate incredibila de plante rare si aranjamente florale de exceptie :)

 

Cateva puncte forte:

Design floral contemporan

Modele actuale - contemporane, ce se incadreaza in ultimele tendinte. Generoase, dar nu de prost gust. Flori, nu frunze.

Lux, eleganta si exclusivism sau puritatea simplitatii? Trebuie doar sa alegi - de restul ne ocupam noi!

Atentia la detalii ne caracterizeaza, pentru ca totul trebuie sa fie perfect. Pentru tine!

Flori proaspete, in fiecare zi!

Importam saptamanal flori proaspete pentru realizarea comenzilor dar, in acelasi timp, colaboram cu toate depozitele de flori din Bucuresti. Totul pentru a oferi clientilor nostrii cele mai proaspete flori, zi de zi! 

Totodata, acest mod de lucru ne permite accesul la o gama foarte variata de flori, care altfel nu ar fi disponibile.

Comenzi si plati rapide!

Fara griji! Acum totul este mai simplu - comanzi telefonic, online sau programezi o intalnire la magazinul nostru. Platile se pot face online cu cardul, la livrarea/ridicarea comenzilor, prin transfer bancar sau cash la magazin.

Cosuri cu flori si fructe, buchete concepute pentru ocazii speciale sau pur si simplu pentru a inveseli pe cineva drag, aranjamente florale pe care le poti oferi cu dragoste sau decor pentru un eveniment, micile obiecte ce pot inveseli o zi incarcata la birou sau pot surprinde un prieten - toate acestea pot fi gasite in magazinul nostru, atat in show-room cat si online!

Varietatea mare de plante rare

Descopera colectia nostra de plante decorative, specii de orhidee unice in Romania, specii de Hoya, plante aeriene, plante suculente si alte plante speciale.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare