Livrari flori cu sofer in Bucuresti si Ilfov

  • Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti/Ilfov. 

Livrarea florilor se poate realiza intr-o zi aleasa de client, in intervalul orar: L-V 10:00-16:00, in limita disponibilitatii. Termenul de procesare a unei comenzi poate dura pana la 3 zile lucratoare.

Programul poate fi modificat in zilele de sarbatoare legala.

Costul de livrare in Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Se va percepe o taxa suplimentara pentru livrarile cu sofer dedicat in Ilfov, in limita a 15 km Costul este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii.

La livrare, clientul/persoana imputernicita va verifica plantele si va semna borderoul ce atesta conformitatea produselor si livrarea corecta/completa a comenzii. 

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile se termina la momentul livrarii lor.

 

  • Livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfov cu sofer 

 Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 3-4 ore, stabilit de client, dar respectand programul de livrari.

- Costul livrarii pentru Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

Costul livrarii pentru Ilfov este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin Transfer Bancar sau prin card online pe site).

Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa destinate evenimentelor este de 50 lei, atat pentru Bucuresti cat si pentru Ilfov.

Pentru aranjamentele de nunta si botez, comanda trebuie plasata cu minim 10 zile inainte de eveniment.

Programul de livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfov: 

Luni - Vineri 09:30 - 16:00

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost.  In cazul comenzilor de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Pentru comenzile de lumanari botez, lumanari nunta, buchete de mireasa sau aranjamente pentru evenimente, Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Comenzile pot fi preluate online, pe site sau in magazin. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Telefon: 0786.910.002/  0786.910.003

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare