Livrari flori cu sofer in Bucuresti

  • Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti. 

Livrarea florilor se poate realiza intr-o zi aleasa de client, in intervalul orar: L-V 10:00-16:00, in limita disponibilitatii. Termenul de procesare a unei comenzi poate dura pana la 4 zile lucratoare. Acest termen poate fi prelungit in perioadele aglomerate.

Programul poate fi modificat in zilele de sarbatoare legala.

 Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 3-4 ore, stabilit de client, dar respectand programul de livrari.

Costul de livrare in Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Diferenta dintre livrarea cu sofer si livrarea prin curier consta in modalitatea de ambalare si transport, nu in timpul de livrare.

La livrare, clientul/persoana imputernicita va verifica plantele si va semna borderoul ce atesta conformitatea produselor si livrarea corecta/completa a comenzii. 

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile se termina la momentul livrarii lor.

 

  • Livrari flori evenimente pentru Bucuresti cu sofer 

 Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 3-4 ore, stabilit de client, dar respectand programul de livrari.

- Costul livrarii pentru Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa destinate evenimentelor este de 30 lei.

Pentru aranjamentele de nunta si botez, comanda trebuie plasata cu minim 10 zile inainte de eveniment.

Programul de livrari flori evenimente pentru Bucuresti 

Luni - Vineri 10:00 - 16:00

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost.  In cazul comenzilor de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Pentru comenzile de lumanari botez, lumanari nunta, buchete de mireasa sau aranjamente pentru evenimente, Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Comenzile pot fi preluate online, pe site sau in magazin. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Info comenzi online (plante & accesorii)  0786.910.003

Info magazin Tineretului /evenimente :  0786.910.002

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare