Livrari internationale de plante - international delivery

 - Curier aria 1 alocat pentru tarile Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Serbia are costul de 75 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Curier aria 2 alocat pentru tarile  Polonia, Germania, Elvetia, Belgia, Grecia, Olanda, Austria, Croatia, Italia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Portugalia, Monaca, Spania are costul de 90 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Livrarea se realizeaza in aproximativ 7 zile lucratoare, de la predarea pachetului curierului.

- Momentan livram plante in tarile mentionate mai sus doar din urmatoarele categorii: OrhideeHoya, Anthurium si Plante aeriene, Suculente si cactusi, Plante insectivore.

Pachetul nu poate fi deschis la livraredeoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai ajunge intregi la noi.

- Responsabilitatea florariei pentru pachetele cu produse perisabile se termina in momentul predarii pachetului catre curier. Deteriorarea plantelor in timpul transportului, reprezinta un risc asumat de catre client.

Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare