Termeni si conditii comerciale

Termeni si conditii comerciale

(Contract pentru achizitia de produse prin www.secretgarden.ro)

1. Identificare comerciantului si definirea termenilor

Serviciul secretgarden.ro este oferit de S.C. Best Florist S.R.L.

Date de contact :

comenzi@secretgarden.ro

0786.910.002

Adresa de corespondenta: Str. Drumea Radulescu nr. 54 - parter (spatiu comercial), sector 4, Bucuresti 

CUI RO34558835

J40/6290/2015

Capital social: 220 lei

1.1. Definitii

SITE / PLATFORMA - Domeniul secretgarden.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis secretgarden.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

SERVICIU - Serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

UTILIZATOR / CLIENT - Persoana care are sau obtine acces la CONTINUTUL www.secretgarden.ro

COMANDA - Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator (secretgarden.ro) si Cumparator (Utilizator/ Client) prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

DOCUMENT - Prezentele Termeni si Conditii Comerciale.

CONTRACT la distanta - Conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

TRANZACTIE - Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din trimiterea unei cereri de achizitii de catre un client sau vanzarea unui produs / serviciu de catre secretgarden.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre secretgarden.ro sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

NEWSLETTER / ALERTA / COMUNICARE COMERCIALA - Mijloace de informare periodica, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre secretgarden.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea secretgarden.ro cu referire la informatiile continute de acesta. Pot contine informatii generale si/sau tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat/vizualizat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu”, precum si alte comunicari comerciale, cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.

1.2. General

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client. Va rugam sa parcurgeti cu atentie acest document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute asupra experientei de cumparare si/sau informatiilor furnizate companiei Best Florist SRL prin serviciul secretgarden.ro.

Folosirea Continutului si/sau Serviciului secretgarden.ro, implica acceptarea prezentului document de catre Client. Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile comerciale, deoarece acestea pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si Conditiile comerciale valabile la momentul trimiterii comenzii.

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul / Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din actiunile sale. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului secretgarden.ro sau oricarui tert cu care Best Florist SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Clientul si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Best Florist SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

1.3. Despre secretgarden.ro

secretgarden.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Accesul la serviciu si achizitia produselor se face exclusiv pe baza comenzilor (cereri de achizitie) primite prin site. 

Produsele comercializate de BEST FLORIST S.R.L. prin platforma secretgarden.ro sunt:

- Produse noi precum: vase decorative, cosuri, etc

- Produse artizanale, perisabile sau nu, confectionate sau nu dupa specificatiile solicitate de consumator, personalizate sau nepersonalizate: aranjamente obtinute prin prelucrarea manuala a florilor sau plantelor, ambalajelor si alte materiale specifice; amestecuri de materiale destinate plantarii sau ingrijirii plantelor; etc..

- Produse preluate in stadiul de produs finit de la diversi furnizori, perisabile sau nu: plante vii, fertilizanti, etc..

2. Contact si comunicarea cu clientii

Orice comunicare oficiala din partea Utilizatorului se va face prin email sau prin formularul de contact disponibil pe site. In cazul in care adresa de email oferita de catre Utilizator nu este valida, nu putem fi raspunzatori pentru eventuale prejudicii cauzate de imposibilitatea de comunicare (spre exemplu imposibilitate de livrare, deteriorarea produselor perisabile rezervate, etc.)

Prin comunicarea pe e-mail sau utilizarea formularului de contact, Utilizatorul accepta sa fie contactat prin orice mijloc disponibil, de catre Best Florist SRL (fara insa a exista o obligatie din partea companiei in acest sens), intelegand ca prin completarea informatiilor cu privire la datele sale de contact, precum nume, prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon etc., aceste date urmeaza a fi prelucrate si evidentiate in baza de date in scopul imbunatatirii relatiilor comerciale, respectiv in scopul bunei desfasurari a activitatii economice si comerciale a secretgarden.ro.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea secretgarden.ro de a contacta Utilizatorul.

Contactarea secretgarden.ro prin e-mail nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea secretgarden.ro de a contacta Utilizatorul.

Contactarea secretgarden.ro prin orice alta modalitate de contact, nu reprezinta o obligatie pentru secretgarden.ro

Atunci cand contacteaza secretgarden.ro, Utilizatorul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre secretgarden.ro in comunicarile sale cu Clientul.

Comunicarile cu Utilizatorii prin orice alte mijloace - precum dar fara a se limita la apeluri telefonice, sisteme de mesagerie (spre exemplu facebook, whatsapp, SMS, etc.) - au rol strict consultativ si/sau de orientare, fara sa genereze nici un fel de obligatii pentru secretgarden.ro

2.1. Newslettere si alerte

Utilizatorii au posibilitatea de a seta alerte de stoc sau pret, sau abonare la newsletter si comunicari comerciale din partea secretgarden.ro. Aceste setari si abonamente pot fi anulate/revocate oricand din contul de client sau prin notificare trimisa prin email catre adresa comenzi@secretgarden.ro

Solicitarile de alerte sau newslettere venite din partea Utilizatorilor, indiferent prin ce mijloace au fost trimise (din contul de client, prin casutele speciale dedicate abonarii, etc.), nu constituie nici un fel de obligatie asupra secretgarden.ro 

3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.secretgarden.ro apartin SC Best Florist SRL si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele secretgarden.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC Best Florist SRL.

Marca “Secret Garden” este inregistrata si protejata pe teritoriul Romaniei.

Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre oricare dintre paginile secretgarden.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul secretgarden.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail comenzi@secretgarden.ro.

4. Datele personale / Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca utilizator al www.secretgarden.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.secretgarden.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletter sau alertele www.secretgarden.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida, si/sau alte date. 

Conform Legii, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor - insa datele strict necesare pentru procesarea comenzilor si platilor in desfasurare nu pot fi sterse, decat dupa incheierea rapoartelor comerciale (livrarea comenzilor si incasarea platilor).  Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curând posibil, deoarece aceasta situatie ar putea face imposibila procesarea si/sau livrarea comenzilor. Stergerea sau modificarea datelor dumneavoastra personale se poate face accesand contul dumneavoastra de utilizator. La cererea dumneavoastra expresa trimisa prin e-mail la adresa comenzi@secretgarden.ro , SC Best Florist SRL poate sterge sau modifica datele dumneavoastra.

Mai multe informatii despre modul in care gestionam datele dumneavoastra, puteti gasi in pagina dedicata informarii si protectiei datelor, disponibila aici: https://secretgarden.ro/content/31-protectia-datelor

5. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul secretgarden.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). 

Inregistrarea ca utilizator sau trimiterea unei comenzi (intentie de achizitie) ca utilizator, presupune acceptarea prezentului document (Termeni si Conditii Comerciale) si “Politici de confidentialitate”. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Best Florist SRL.

Intrucat prevederile termenilor si conditiilor comerciale pot fi modificate, va rugam sa recititi acest document periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestui document, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile secretgarden.ro

Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul de utilizator.

Site-ul secretgarden.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

5.1. Limitarea accesului

secretgarden.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la anumite servicii si campanii de marketing/promotii/fidelizare, dreptul de a solicita plata comenzilor in avans (indiferent de metoda de plata aleasa de catre client la plasarea comenzii), in oricare din urmatoarele situatii:

 • clientul a refuzat unul sau mai multe pachete expediate in sistemul de plata la livrare
 • clientul a anulat 2 sau mai multe comenzi, indiferent de mijloacele de anulare
 • clientul a folosit un limbaj si/sau comportament agresiv si/sau tendentios/jignitor
 • clientul a prejudiciat in orice fel, sau, existenta si/sau accesul clientului prejudiciaza in orice fel secretgarden.ro, societatea Best Florist SRL si/sau partenerii sai.

5.2. Conturi multiple

Fiecare Utilizator poate avea un singur cont. Este interzisa partajarea unui cont cu alti Utilizatori. Folosirea mai multor conturi de catre acelasi utilizator sau partajarea unui cont, poate fi interpretata drept incercare de eludare cu scopul de a prejudicia www.secretgarden.ro, societatea Best Florist SRL si/sau partenerii sai.

6. Procedura de cumparare si rezervarea produselor prin comanda online

Comanda online este echivalenta cu cererea de rezervare a produselor. Dat fiind faptul ca sunt perisabile, plantele pot fi rezervate prin comanda online pentru maxim 3 zile. Daca expedierea comenzii nu poate fi facuta in acest termen din motive ce tin de indisponibilitatea clientului pentru receptia pachetului, comanda poate fi anulata, urmand ca plantele sa fie repuse in stoc. In cazul in care acceptam rezervarea plantelor pentru un termen mai mare, la cererea utilizatorului, utilizatorul isi asuma riscul de deteriorare a plantelor.

Am realizat pentru dumneavoastra un ghid complet pentru achizitia produselor noastre online: https://secretgarden.ro/content/25-ghid-pentru-crearea-comenzilor-online-de-plante-accesorii-sau-aranjamente-florale - acest ghid este orientativ, pus la dispozitia utilizatorilor gratuit, iar procedura descrisa poate fi modificata oricand.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.secretgarden.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 

- identificarea si alegerea produselor 
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.secretgarden.ro in scopul comandarii produselor sau comandarea produselor ca vizitator
- efectuarea platii produselor sau selectarea promisiunii de plata la livrare
Plata se efectueaza online, prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final al comenzii va fi compus din: pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii, la care se adauga costurile accesoriilor comandate. In anumite situatii, veti fi contactat pentru a vi se comunica costurile suplimentare de transport datorate greutatii sau ambalare speciala, daca acestea exista.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.secretgarden.ro sunteti de acord cu forma de comunicare "e-mail" prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Comanda trimisa online pe site este considerata confirmata doar in momentul expedierii, dat fiind caracterul perisabil al produselor pe care le comercializam. In situatia in care comanda a fost deja achitata iar produsele nu mai sunt disponibile din diferite motive (stoc deteriorat, diferente de stoc, probleme de calitate, etc.), se va proceda la inlocuirea plantelor cu acordul utilizatorului sau restituirea sumei achitate in termen de 15 zile calendaristice.

Datele Destinatarului. Atunci cand completati datele destinatarului, asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte - altfel, vom fi pusi in situatia de a nu avea mijloacele necesare onorarii comenzii: produsele pot ajunge sa stea la curier mai mult decat trebuie, in conditii nepotrivite pe termen lung sau nu vor putea fi expediate. 

Datele de Facturare. Conform reglementarilor legale prin ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina datele de identificare ale utilizatorului (persoana care face comanda) - astfel utilizatorul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

Aceste date ne sunt utile si in situatia in care apar probleme la livrare - de ex. destinatarul nu raspunde la telefon, accesul la adresa este restrictionat, etc.

Nu ne putem asuma raspunderea pentru probleme ce apar in timpul procesarii comenzilor, atunci cand acestea sunt cauzate de lipsa datelor sau date eronate.

7. Calitatea, caracteristicile produselor si prezentarea ofertei

Inaltimea plantelor se masoara cu tot cu ghiveci. Pentru ca plantele sunt naturale, fiecare exemplar se poate dezvolta diferit. Dimensiunile specificate pe pagina produsului sunt orientative, iar informatia trebuie tratata ca atare, cu caracter strict informativ si relativ. Exemplificare:

- intre doua plante din acelasi lot cu specificatia "inaltime 60cm", poate exista o diferenta de 10 cm sau chiar mai mult.

- intre o planta cu flori si o planta fara flori, diferenta de inaltime poate fi de 40 cm sau mai mare, inaltimea fiind data uneori de tija florala

Pentru comenzile ce contin plante, utilizatorul accepta faptul ca inaltimea  se masoara cu tot cu ghiveci si poate exista o abatere de pana la 10 cm, dar si faptul ca aspectul plantelor poate fi diferit fata de poza, in functie de sezon, etape de crestere si/sau alte particularitati.

Plantele comercializate de SC Best Florist SRL sunt de calitatea superioara si provin de la producatori certificati din punct de vedere fitosanitar si al calitatii, cu exceptia situatiei in care este specificat altfel pe pagina de prezentare a produselor.

Plantele sunt comercializate de catre SC Best Florist SRL se vand exact asa cum vin de la producatori, fara interventii asupra aspectului lor sau a sistemului radicular (radacinilor). SC Best Florist SRL nu ofera garantii in privinta continutului ghivecelor, starea radacinilor, daunatori sau alte defecte ascunse.

Plasand o comanda de plante online, utilizatorul accepta faptul ca plantele naturale nu sunt perfecte - pot avea anumite defecte, mai mult sau mai putin importante, ca orice alta entitate vie.

Orice reclamatie/sesizare ce priveste sanatatea plantelor, trebuie sa fie insotita de un certificat fitosanitar ce atesta defectul reclamat.

S.C. Best Florist S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Fotografiile de pe site-ul www.secretgarden.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs:

Posibile diferente de culoare/nuanta sau compozitie

Clientii magazinului, indiferent de modalitatea de comanda (online, telefonic, prin e-mail sau prezenta la magazin), accepta faptul ca este posibil sa existe unele diferente intre imaginile prezentate pe site si realitate:

- pozele pot fi mai mult sau mai putin calitative, realizate cu sau fara blitz, in conditii de luminozitate variabila, sau pot fi imagini de prezentare. In anumite perioade (de ex. in afara sezonului) pot exista variatii de culoare/ nuanta pentru anumite tipuri de flori.

- din punct de vedere al compozitiei florale - stocurile de flori, cutii si cosulete variaza permanent, www.secretgarden.ro fiind o platforma activa de comenzi online. Pentru a garanta o compozitie florala 100% conform foto, este necesara confirmarea comenzii cu unul dintre operatori nostri si comanda cu minim 10 zile inainte de livrare. Pentru livrarile cu termen de livrare scurt sau comenzile cu ridicare din magazin (ce nu sunt confirmate cu 10 zile inainte) nu putem garanta compozitia florala sau cutia/cosuletul din fotografii - vom inlocui florile/cutiile/cosurile ce nu sunt in stoc cu cea mai apropiata varianta posibila, incercand sa pastram cat mai mult aspectul initial din fotografie.

- prezenta aranjamentelor de pe www.secretgarden.ro in magazinele proprii este improbabila, SC Best Florist SRL neavand nici o obligatie in acest sens. Aranjamentele prezentate in imagini se realizeaza in baza unei comenzi ferme, in conditiile de mai sus.

In cazul diferentelor pe care le considera semnificative, SC Best Florist SRL poate notifica clientii, daca va considera ca aspectul produsului nu mai este corespunzator standardelor de calitate. Pentru orice nelamurire asupra acestor aspecte, va rugam sa ne contactati inainte de a efectua o comanda.


8. Preturi si disponibilitatea produselor

Preturile sunt actualizate zilnic. 

SC Best Florist SRL negociaza cu furnizori si producatori din toata lumea, cele mai bune preturi. SC Best Florist SRL este importator direct - astfel se elimina eventuale adaosuri ce ar putea fi pretinse de intermediari si exista garantia calitatii/prospetimii.

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.secretgarden.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, respectiv 9% pentru anumite produse, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada, SC Best Florist SRL neavand nici o obligatie in acest sens.

Best Florist SRL isi stabileste propria politica de preturi, independenta de orice factori externi. Preturile unor produse pot fi negociate in anumite circumstante, precum cantitati/volume mari, valori peste medie, etc.

Comenzile ce contin produse cu preturi zero sau derizorii nu vor putea fi onorate.

Stocul este actualizat zilnic.

Desi stocul produselor este actualizat zilnic, in cazuri izolate, comanda dumneavoastra poate fi afectata de diversi factori precum: intarzieri in fluxul de aprovizionare, stocuri existente pentru care se constata deteriorarea, erori ale sistemelor informatice folosite de SC Best Florist SRL, erori umane, accidente, etc. In astfel de cazuri, SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere. Pentru comenzile achitate, se vor restitui sumele aferente in termen de maxim 15 zile calendaristice, ce curg de la constatarea problemelor legate de stoc.

9. Reduceri comerciale aplicate produselor

SC Best Florist SRL poate decide sa ofere clientilor sai reduceri comerciale prin cupoane speciale sau alte mijloace.

Reducerile comerciale primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje) si taxei de transport.

Reducerile comerciale nu sunt intotdeauna cumulative. In general, se pastreaza intotdeauna reducerea comerciala cu valoarea cea mai mare. Reducerile comerciale nu pot fi mai mari de 50% din valoarea unui produs, decat in cazuri exceptionale specificate clar in descrierea produsului.


10. Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul prin intermediul unei pagine securizate oferite de EuPlatesc.ro, transfer bancar/ordin de plata, numerar in magazine sau ramburs. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail. Daca ati ales sa platiti numerar/cash/ramburs, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., urmand sa efectuati plata produsului curierului.

NU vor fi acceptate plati ulterioare livrarii. Data fiind perisabilitatea produselor pe care le comercializam, pentru unele comenzi, ne rezervam dreptul de a solicita un avans din contravaloarea produselor, urmand ca eventualele diferente sa fie achitate la ridicarea sau livrarea comenzilor.

11. Livrarea/ridicarea produselor comandate

Produsele pot fi ridicate direct din magazinul nostru. Adresa magazinului din Bucuresti:

 Bd Dimitrie Cantemir Nr. 21A, Parter, Bucuresti, sector 4 (cartier Tineretului) - Vezi harta

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile, se termina la momentul ridicarii lor din magazin.

     Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti/Ilfov. Livrarea florilor se poate realizeaza in minim 4-6 ore de la preluarea comenzii, sau intr-o zi aleasa de client, in intervalul orar: L-V 10:00-16:00.

Costul de livrare este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul in care doriti sa primiti comanda intr-un anumit interval orar, va recomandam sa alegeti acest curier.

Se va percepe o taxa suplimentara pentru livrarile cu sofer dedicat in Ilfov. Costul este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii.

La livrare, clientul/persoana imputernicita va verifica plantele si va semna borderoul ce atesta conformitatea produselor si livrarea corecta/completa a comenzii. 

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile se termina la momentul livrarii lor.

     Livrari flori STANDARD , ORIUNDE IN TARA in 24-72 ore de la expedierea pachetului (zile lucratoare). Livrarea florilor prin curier standard, se va face tinand cont de urmatoarele reguli:

- Datorita perisabilitatii, livram doar plante si decoratiuni prin curier (nu livram flori la fir, buchete, aranjamente, lumanari etc).

- pentru procesarea si verificarea comenzii, sunt necesare 1-5 zile lucratoare, separat fata de timpul de livrare, in functie disponibilitatea sau tipul produselor comandate, daca pe pagina produsului nu este specificat altfel.

- Pachetele cu plante se expediaza de LUNI pana JOI, pentru a evita stationarea acestora in depozitul curierului in timpul weekendului.

- Pachetele ce contin doar decoratiuni se expediaza de LUNI pana VINERI, pentru o livrare cat mai rapida.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 24-72 ore. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 1-3 zile lucratoare. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Costul de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Pachetul nu poate fi deschis la livrare, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai ajunge intregi la noi.

Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

- Responsabilitatea florariei pentru pachetele cu produse perisabile se termina in momentul predarii pachetului catre curier. Deteriorarea plantelor in timpul transportului, reprezinta un risc asumat de catre client.

- In cazul - putin probabil - in care pachetul ajuge vizibil deteriorat, sau nu sunteti multumit de modul ca care s-a facut livrarea, aveti obligatia de a incheia un proces verbal de constatare cu agentul firmei de curierat care a adus pachetul. In lipsa acestui proces verbal, nu vor fi acceptate reclamatii ulterioare.

    Livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfov - Sofer dedicat aranjamentelor de nunta si botez - Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 3-4 ore, stabilit de client, in cadrul programului de livrari.

- Costul livrarii este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

- Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa pentru evenimente este de 30 lei.

Costul livrarii pentru Ilfov este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin transfer bancar sau prin card online pe site).

Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa destinate evenimentelor si aranjarea lor pe mese, este de 50 lei, atat pentru Bucuresti cat si pentru Ilfov.

Pentru a beneficia de pretul afisat pe site, comanda trebuie plasata cu minim 10 zile inainte de eveniment. Pentru comenzile plasate mai tarziu, ne rezervam dreptul de a cere un extra cost de 10% din totalul comenzii.

Program de livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfiov: 

Luni - Vineri - 09:30 - 16:00

Sambata 10:00 - 16:00

Duminica 10:00 - 12:00

*In perioada postului se fac livrari de Luni pana Vineri, intre orele 09:30-16:00.

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost. In cazul comenzilor de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Pentru comenzile de lumanari botez, lumanari nunta, buchete de mireasa sau aranjamente pentru evenimente, Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Comenzile pot fi preluate online, pe site sau in magazin. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Telefon: 0786.910.002/ 0786.910.003

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti.

12. Riscurile asociate livrarii prin curier

Livrarea plantelor vii si a vaselor ceramice prin curier se face la cerere si presupune anumite riscuri:

- desi aceste cazuri sunt foarte rare/ exceptii, exista posibilitatea ca plantele sa ajunga rupte la destinatie.

- desi aceste cazuri sunt foarte rare/ exceptii, exista posibilitatea ca pentru plantele cu flori, florile sa ajunga deteriorate sau trecute la destinatie.

- in cazul vaselor ceramice, din sticla sau casante, exista riscul de spargere in timpul transportului.

In situatiile enuntate mai sus, SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere.

13. Impachetarea produselor

Impachetarea si manipularea produselor livrate se face cu titlu GRATUIT de catre SC Best Florist SRL.

SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere legata de impachetarea produselor.


14. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 
- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 
- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, atat pe www.secretgarden.ro cat si pe alte pagini ce prezinta compania si serviciile, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.secretgarden.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.secretgarden.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care SC Best Florist SRL indica altfel) drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.secretgarden.ro, cedati catre SC Best Florist SRL dreptul de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.secretgarden.ro
www.secretgarden.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.secretgarden.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.secretgarden.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


15. Forta majora
www.secretgarden.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.secretgarden.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depind de vointa www.secretgarden.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.secretgarden.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.secretgarden.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.


16. Publicitatea
www.secretgarden.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.secretgarden.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

17. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.secretgarden.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: comenzi@secretgarden.ro


18. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.secretgarden.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.secretgarden.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

19. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Best Florist SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

 • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. In cazul unui produs compus din parte perisabila si parte neperisabila, produsul in ansamblul lui 
 • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr.21A, parter (spatiu comercial) sector 2, Bucuresti, prin orice curier doriti, exceptand Posta Romana.
 • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre utilizator, in caz contrar fiind refuzat la primire.
 • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • 5. Coletul trebuie trimis la sediul www.secretgarden.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
 • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la acceptarea returului de catre SC Best Florist SRL. SC Best Florist SRL va accepta sau respinge returul in maxim 5 zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
 • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, daca produsul nu este perisabil.

 • Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale, in starea in care au fost primite - cu toate ambalajele originale, fara zgarieturi/crapaturi sau alte defecte cauzate de catre utilizator.
 • Pentru comenzile livrate la distanta, despagubim utilizatorii si atunci cand exista dovezi clare (fotografii datate), in urmatoarele situatii: comenzi expediate gresit. Nu se vor accepta motive precum: "nu pare lucrat corect", "nu imi mai place", "arata mai bine in poza", etc. Garantia returnarii sumelor achitate exista doar atunci cand primim pozele cu produsele deteriorate in maxim 24 ore de la livrare si pachetul retur, insotit de bon fiscal/factura si toate accesoriile cu care a fost expediat.

20. Garantia de conformitate

Raspunderea www.secretgarden.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Best Florist SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.


Produsele comercializate pe site-ul www.secretgarden.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

Toate Bunurile comercializate de catre Best Florist SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale.

Best Florist SRL acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Best Florist SRL vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

21. Refuzarea/Anularea comenzii de catre utilizator

Pentru comenzile cu plata la livrare, refuzate fara un motiv intemeiat de catre destinatar, Best Florist SRL va urmari prin orice mijloace recuperarea prejiudiciului provocat - de la costul de transport, pana la intreaga valoare a comenzii, atunci cand florile ajung inapoi deteriorate.

Comenzile pentru care clientul a achitat un avans pot fi anulate cu minim 10 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru livrare, fara penalitati. Daca clientul anuleaza comanda cu mai putin de 10 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru ridicarea din magazin sau livrarea la domiciliu, sumele platite drept avans se retin cu titlul de daune.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare