Termeni si conditii comerciale

Termeni si conditii comerciale

(Contract pentru achizitia de produse pe www.secretgarden.ro)

I. Identificare comerciantului online

Serviciul www.secretgarden.ro este oferit de S.C. Best Florist S.R.L.

Date de contact :

comenzi@secretgarden.ro

0729.560.777

Str. Piatra Mare nr. 7, bl. 7, sc. A, ap. 13, sector 2, Bucuresti 

CUI RO34558835
J40/6290/2015


II. Despre www.secretgarden.ro

www.secretgarden.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, prin telefon sau in magazine.
Produsele comercializate de S.C. BEST FLORIST S.R.L. sunt produse noi, obtinute prin prelucrarea manuala a florilor, ambalajelor si alte materiale specifice - sau preluate in stadiul de produs finit de la diversi furnizori.


III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.secretgarden.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.secretgarden.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC Best Florist SRL.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.secretgarden.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.secretgarden.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail cosmin@secretgarden.ro.


IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.secretgarden.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.secretgarden.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site) sau sa folositi functia de comanda ca vizitator. Inregistrarea ca utilizator, trimiterea unei comenzi ca utilizator sau trimiterea unei comenzi ca vizitator, presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.secretgarden.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC Best Florist SRL.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.secretgarden.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.floria.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
www.secretgarden.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie, exercitand astfel dreptul legal al societatii de a-si selecta clientii.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate
Prin inregistrarea ca utilizator al www.secretgarden.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.secretgarden.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.secretgarden.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.secretgarden.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. S.C. Best Florist S.R.L. este operator de date cu caracter personal.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre utilizator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail reclamatii@secretgarden.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

www.secretgarden.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.secretgarden.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 
- identificarea si alegerea produselor 
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.secretgarden.ro in scopul comandarii produselor sau comandarea produselor ca vizitator
- efectuarea platii produselor sau selectarea optiunii de plata la livrare
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii, la care se adauga costurile accesoriilor comandate.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.secretgarden.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform reglementarilor legale prin ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare ale clientului - astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

 

VII. Cum cumpar


VII.1. Preturi si disponibilitatea produselor

Preturile sunt actualizate zilnic. 

SC Best Florist SRL negociaza cu furnizori si producatori din Olanda, Romania si Grecia cele mai bune preturi. SC Best Florist SRL este importator direct - astfel se elimina eventuale adaosuri ce ar putea fi pretinse de intermediari si exista garantia calitatii/prospetimii.

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.secretgarden.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, respectiv 9% pentru plante, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada, SC Best Florist SRL neavand nici o obligatie in acest sens.

Best Florist SRL isi stabileste propria politica de preturi, independenta de orice factori externi. Preturile unor produse pot fi negociate in anumite circumstante, precum cantitati/volume mari, valori peste medie, etc.

Stocul este actualizat zilnic.

Desi stocul produselor este actualizat zilnic, in cazuri izolate, comanda dumneavoastra poate fi afectata de diversi factori precum: intarzieri in fluxul de aprovizionare, stocuri existente pentru care se constata deteriorarea, erori ale sistemelor informatice folosite de SC Best Florist SRL, erori umane, accidente, etc. In astfel de cazuri, SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere. Pentru comenzile achitate, se vor restitui sumele aferente in termen de maxim 5 zile de la constatarea problemelor legate de stoc.

VII.2. Reduceri comerciale aplicate produselor

SC Best Florist SRL poate decide sa ofere clientilor sai reduceri comerciale prin cupoane speciale sau alte mijloace.

Reducerile comerciale primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje) si taxei de transport.

Reducerile comerciale nu sunt intotdeauna cumulative. In general, se pastreaza intotdeauna reducerea comerciala cu valoarea cea mai mare. Reducerile comerciale nu pot fi mai mari de 50% din valoarea unui produs, decat in cazuri exceptionale specificate clar in descrierea produsului.


VII.3. Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul prin intermediul unei pagine securizate oferite de EuPlatesc.ro, transfer bancar/ordin de plata, numerar in magazine sau ramburs. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi fiscale sau proforme, urmand sa efectuati plata produsului curierului.

NU vor fi acceptate plati ulterioare livrarii. Data fiind perisabilitatea produselor pe care le comercializam, pentru unele comenzi, ne rezervam dreptul de a solicita un avans din contravaloarea produselor, urmand ca eventualele diferente sa fie achitate la ridicarea sau livrarea comenzilor


VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 
- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 
- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, atat pe www.secretgarden.ro cat si pe alte pagini ce prezinta compania si serviciile, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.secretgarden.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.secretgarden.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care SC Best Florist SRL indica altfel) drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.secretgarden.ro, cedati catre SC Best Florist SRL dreptul de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.secretgarden.ro
www.secretgarden.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.secretgarden.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.secretgarden.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


IX. Forta majora
www.secretgarden.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.secretgarden.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depind de vointa www.secretgarden.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.secretgarden.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.secretgarden.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.


X. Publicitatea
www.secretgarden.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.secretgarden.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.secretgarden.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: comenzi@secretgarden.ro sau sa ne contactati ltelefonic la 0729.560.777.


XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.secretgarden.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.secretgarden.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Best Florist S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XIII. Prezentarea ofertei

S.C. Best Florist S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Anumite fotografii de pe site-ul www.secretgarden.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs:

Posibile diferente de culoare/nuanta sau compozitie

Clientii magazinului, indiferent de modalitatea de comanda (online, telefonic, prin e-mail sau prezenta la magazin), accepta faptul ca este posibil sa existe unele diferente intre imaginile prezentate pe site si realitate:

- pozele pot fi mai mult sau mai putin calitative, realizate cu sau fara blitz, in conditii de luminozitate variabila, sau pot fi imagini de prezentare. In anumite perioade (de ex. in afara sezonului) pot exista variatii de culoare/ nuanta pentru anumite tipuri de flori.

- din punct de vedere al compozitiei florale - stocurile de flori, cutii si cosulete variaza permanent, www.secretgarden.ro fiind o platforma activa de comenzi online. Pentru a garanta o compozitie florala 100% conform foto, este necesara confirmarea comenzii cu unul dintre operatori nostri si comanda cu minim 10 zile inainte de livrare. Pentru livrarile Sameday (in aceeasi zi), 24-48 ore sau comenzile cu ridicare din magazin (ce nu sunt confirmate cu 10 zile inainte) nu putem garanta compozitia florala sau cutia/cosuletul din fotografii - vom inlocui florile/cutiile/cosurile ce nu sunt in stoc cu cea mai apropiata varianta posibila, incercand sa pastram cat mai mult aspectul initial din fotografie.

- prezenta aranjamentelor de pe www.secretgarden.ro in magazinele proprii este improbabila, SC Best Florist SRL neavand nici o obligatie in acest sens. Aranjamentele prezentate in imagini se realizeaza in baza unei comenzi ferme, in conditiile de mai sus.

In cazul diferentelor pe care le considera semnificative, SC Best Florist SRL poate notifica clientii, daca va considera ca aspectul produsului nu mai este corespunzator standardelor de calitate. Pentru orice nelamurire asupra acestor aspecte, va rugam sa ne contactati inainte de a efectua o comanda.

XIV. Sfaturi pentru ingrijirea florilor la fir puteti gasi aici: 

XV. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Best Florist SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 
  • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr.21A, parter (spatiu comercial) sector 2, Bucuresti, prin orice curier doriti, exceptand Posta Romana.
  • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre utilizator, in caz contrar fiind refuzat la primire.
  • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
  • 5. Coletul trebuie trimis la sediul www.secretgarden.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la acceptarea returului de catre SC Best Florist SRL. SC Best Florist SRL va accepta sau respinge returul in maxim 5 zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
  • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, daca produsul nu este perisabil.

  • Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale, in starea in care au fost primite - cu toate ambalajele originale, fara zgarieturi/crapaturi sau alte defecte cauzate de catre utilizator.
  • Pentru comenzile livrate la distanta, despagubim utilizatorii si atunci cand exista dovezi clare (fotografii datate), in urmatoarele situatii: vaze/vase ceramica deteriorate, flori/plante deteriorate/rupte, comenzi expediate gresit. Nu se vor accepta motive precum: "nu pare lucrat corect", "nu imi mai place", "arata mai bine in poza", etc. Garantia returnarii sumelor achitate exista doar atunci cand primim pozele cu produsele deteriorate in maxim 24 ore de la livrare si pachetul retur, insotit de bon fiscal/factura si toate accesoriile cu care a fost expediat.
  • Am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: 

 
XVI. Garantia de conformitate

Raspunderea www.secretgarden.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Best Florist SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.


Produsele comercializate pe site-ul www.secretgarden.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

Toate Bunurile comercializate de catre Best Florist SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Best Florist SRL acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Best Florist SRL vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

XVII. Refuzarea/Anularea comenzii de catre utilizator

Pentru comenzile cu plata la livrare, refuzate fara un motiv intemeiat de catre destinatar, Best Florist SRL va urmari prin orice mijloace recuperarea prejiudiciului provocat - de la costul de transport, pana la intreaga valoare a comenzii, atunci cand florile ajung inapoi deteriorate.

Pentru comenzile neconforme refuzate, SC Best Florist SRL  va returna sumele platite drept avans in termen de 14 zile calendaristice.

Comenzile pentru care clientul a achitat avans pot fi anulate cu minim 5 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru livrare, fara penalitati. Daca clientul anuleaza comanda cu mai putin de 5 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru ridicarea din magazin sau livrarea la domiciliu, sumele platite drept avans se retin cu titlul de daune.

Politici de confidentialitate

Nici noua nu ne place spam-ul!

Informatiile furnizate catre S.C. Best Florist S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Best Florist S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. Best Florist S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare