Reclamatii/ sesizari/ retur

Daca exista o nemultumire in privinta produselor primite, trimite-ne o sesizare pe e-mail, in termen de 24 ore de la primirea comenzii, insotite de poze relavante. Sesizarea ta va fi verificata de catre echipa noastra si vei primi un raspuns in maxim 5 zile lucratoare.

Email: comenzi@secretgarden.ro

Politica de retur, calitatea plantelor si riscurile transportului (extras din Termeni si Conditii Comerciale):

11. Riscurile asociate livrarii prin curier

Livrarea plantelor vii si a vaselor ceramice prin curier se face la cerere si presupune anumite riscuri:

- desi aceste cazuri sunt foarte rare/ exceptii, exista posibilitatea ca plantele sa ajunga rupte la destinatie.

- desi aceste cazuri sunt foarte rare/ exceptii, exista posibilitatea ca pentru plantele cu flori, florile sa ajunga deteriorate sau trecute la destinatie.

- desi aceste cazuri sunt foarte rare/ exceptii, exista posibilitatea ca plantele foarte sensibile sa fie afectate iremediabil in timpul transportului - este datoria fiecarui client sa se informeze inainte sa comande plante vii cu livrare prin curier.

- in cazul vaselor ceramice, din sticla sau alte materiale casante, exista riscul de distrugere totala sau partiala in timpul transportului.

In cazul in care nu sunteti dispus(a) sa va asumati aceste riscuri, va rugam sa ridicati personal plantele din magazinele noastre. In situatiile enuntate mai sus, SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere.

12. Calitatea plantelor 

Plantele comercializate de SC Best Florist SRL sunt de calitatea superioara si provin de la producatori certificati din punct de vedere fitosanitar si al calitatii, cu exceptia situatiei in care este specificat altfel pe pagina de prezentare a produselor.

Plantele sunt comercializate de catre SC Best Florist SRL se vand exact asa cum vin de la producatori, fara interventii asupra aspectului lor sau a sistemului radicular (radacinilor). SC Best Florist SRL nu ofera garantii in privinta continutului ghivecelor, starea radacinilor, daunatori sau alte defecte ascunse.

Clientul accepta faptul ca plantele naturale nu sunt perfecte - pot avea anumite defecte, mai mult sau mai putin importante, ca orice alta entitate vie.

Orice reclamatie/sesizare ce priveste sanatatea plantelor, trebuie sa fie insotita de un certificat fitosanitar ce atesta defectul reclamat.

13. Impachetarea produselor

Impachetarea si manipularea produselor livrate se face cu titlu GRATUIT de catre SC Best Florist SRL.

SC Best Florist SRL este exonerata de orice raspundere legata de impachetarea produselor.

18. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.secretgarden.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.secretgarden.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Best Florist S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


19. Prezentarea ofertei

S.C. Best Florist S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.secretgarden.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Fotografiile de pe site-ul www.secretgarden.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs:

Posibile diferente de culoare/nuanta sau compozitie

Clientii magazinului, indiferent de modalitatea de comanda (online, telefonic, prin e-mail sau prezenta la magazin), accepta faptul ca este posibil sa existe unele diferente intre imaginile prezentate pe site si realitate:

- pozele pot fi mai mult sau mai putin calitative, realizate cu sau fara blitz, in conditii de luminozitate variabila, sau pot fi imagini de prezentare. In anumite perioade (de ex. in afara sezonului) pot exista variatii de culoare/ nuanta pentru anumite tipuri de flori.

- din punct de vedere al compozitiei florale - stocurile de flori, cutii si cosulete variaza permanent, www.secretgarden.ro fiind o platforma activa de comenzi online. Pentru a garanta o compozitie florala 100% conform foto, este necesara confirmarea comenzii cu unul dintre operatori nostri si comanda cu minim 10 zile inainte de livrare. Pentru livrarile cu termen de livrare scurt sau comenzile cu ridicare din magazin (ce nu sunt confirmate cu 10 zile inainte) nu putem garanta compozitia florala sau cutia/cosuletul din fotografii - vom inlocui florile/cutiile/cosurile ce nu sunt in stoc cu cea mai apropiata varianta posibila, incercand sa pastram cat mai mult aspectul initial din fotografie.

- prezenta aranjamentelor de pe www.secretgarden.ro in magazinele proprii este improbabila, SC Best Florist SRL neavand nici o obligatie in acest sens. Aranjamentele prezentate in imagini se realizeaza in baza unei comenzi ferme, in conditiile de mai sus.

In cazul diferentelor pe care le considera semnificative, SC Best Florist SRL poate notifica clientii, daca va considera ca aspectul produsului nu mai este corespunzator standardelor de calitate. Pentru orice nelamurire asupra acestor aspecte, va rugam sa ne contactati inainte de a efectua o comanda.

20. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Best Florist SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 
  • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr.21A, parter (spatiu comercial) sector 2, Bucuresti, prin orice curier doriti, exceptand Posta Romana.
  • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre utilizator, in caz contrar fiind refuzat la primire.
  • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
  • 5. Coletul trebuie trimis la sediul www.secretgarden.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la acceptarea returului de catre SC Best Florist SRL. SC Best Florist SRL va accepta sau respinge returul in maxim 5 zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
  • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, daca produsul nu este perisabil.

  • Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale, in starea in care au fost primite - cu toate ambalajele originale, fara zgarieturi/crapaturi sau alte defecte cauzate de catre utilizator.
  • Pentru comenzile livrate la distanta, despagubim utilizatorii si atunci cand exista dovezi clare (fotografii datate), in urmatoarele situatii: comenzi expediate gresit/ incomplete. Nu se vor accepta motive precum: "nu pare lucrat corect", "nu imi mai place", "arata mai bine in poza", etc. Garantia returnarii sumelor achitate exista doar atunci cand primim pozele cu produsele deteriorate in maxim 24 ore de la livrare si pachetul retur, insotit de bon fiscal/factura si toate accesoriile cu care a fost expediat.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare