Reclamatii/ sesizari/ retur

Politica de retur (extras din Termeni si Conditii Comerciale):

Orice reclamatie/sesizare ce priveste plantele, este analizata doar daca este trimisa in ziua primirii plantelor, insotita de poze calitative/relevante care sa evidentieze situatia reclamata. Datorita perisabilitatii plantelor, caracteristicile se pot schimba ulterior, in functie de microclimat, factori umani, etc.. 

19. Dreptul de retur

Returul plantelor vii. Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere si garantie. Se pot face cereri de retur pentru neconformitate, asa cum este definita in acest document, cu exceptiile prevazute in acest document (nr Termeni si Conditii Comerciale)

In cazul in care utilizatorul/clientul doreste sa returneze una sau mai multe plante din motive de neconformitate, procedura este urmatoarea:

- se trimit poze cu defectul constatat in ziua primirii pachetului. O reclamatie ulterioara, nu va fi luata in calcul.

- dupa trimiterea pozelor, utilizatorul va astepta ca echipa noastra sa isi dea acordul pentru retur.

- returul se face pe cheltuiala clientului, conform legislatiei in vigoare, prin orice curier, exceptand Posta Romana. Pachetul cu produse retur va fi trimis cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare de la momentul acordului pentru retur, fara ramburs, catre sediul nostru, doar dupa ce ne-ati anuntat in prealabil - altfel, nu va putea fi receptionat.

- este necesar sa impachetati plantele atfel incat sa ajunga la noi in stare buna, fara deteriorari, flori trecute, etc

- in cazul in care plantele ajung bine si putem confirma ca cererea de retur a fost intemeiata, banii se returneaza in cont bancar, in termenul legal de 14 zile 

- in cazul in care consideram ca solicitarea de retur a fost neintemeiata si/sau plantele au ajuns deteriorate, ridicarea plantelor de la sediul nostru este o obligatie ce va revine. Retururile neacceptate, ce nu sunt ridicate de catre clienti in 3 zile lucratoare, vor fi considerate abandonate si se va proceda la distrugerea, aruncarea sau donarea lor fara nici o obligatie.

In cazul livrarilor de produse fara drept de retur facute cu personal propriu (ex. Livrare cu sofer) nu pot fi acceptate reclamatii ulterioare livrarii, deoarece plantele sunt predate personal. Destinatarul (sau reprezentantul acestuia) are obligatia de a inspecta produsele si de a se asigura ca sunt conforme. Nu pot fi acceptate reclamatii ulterioare.

In cazul produselor fara drept de retur ridicate din locatiile fizice secretgarden.ro, clientul/utilizatorul (sau reprezentantul acestuia) are obligatia de a inspecta produsele si de a se asigura ca sunt conforme. Nu pot fi acceptate reclamatii ulterioare.

Returul produselor neperisabile. Produsele neperisabile comercializate de Best Florist SRL se pot returna dupa urmatoarea procedura:

- returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr.21A, parter (spatiu comercial) sector 2, Bucuresti, prin orice curier doriti, exceptand Posta Romana.

- transportul coletului de retur va fi platit de catre utilizator, in caz contrar fiind refuzat la primire

- in colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

- coletul trebuie trimis la sediul www.secretgarden.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

- suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la acceptarea returului de catre SC Best Florist SRL. SC Best Florist SRL va accepta sau respinge returul in maxim 5 zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

- in urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, daca produsul nu este perisabil.

- produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale, in starea in care au fost primite - cu toate ambalajele originale, fara zgarieturi/crapaturi sau alte defecte cauzate de catre utilizator.

Nu se vor accepta retururi din motive precum: "nu pare lucrat corect", "nu imi mai place", "arata mai bine in poza", etc. 

19. Garantia de conformitate

Pentru produsele comercializate pe platforma secretgarden.ro, nu exista garantie legala de conformitate, fiind produse perisabile, preparate fitosanitare realizate la cerere, produse din ceramica sau produse ce formeaza impreuna un alt produs finit.

Cu toate acestea, in cazul in care clientii/utilizatorii secretgarden.ro semnaleaza anumite situatii, le vom discuta acordand toata atentia necesara, doar daca sesizarile sunt trimise in ziua receptionarii pachetelor.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare