Invata sa cumperi flori proaspete

Invata sa cumperi flori proaspete

Doresti sa oferi flori unei persoane apropiate si.. in mod natural, ai vrea sa se bucure cat mai mult de ele. Iti vom da cateva sfaturi valabile pentru cele mai intalnite flori:

Trandafiri colorati flori proaspete

Trandafirii:

- nu trebuie sa fie foarte infloriti - daca se vad staminele inseamna ca sunt vechi.

- evita trandafirii "boboci" cu forma conica. Inseamna ca petalele vechi au fost rupte, astfel incat sa para "boboc". Nu vor rezista mai mult de o zi ;)

Tip: Daca gasesti trandafiri cu petale putin verzi pe margine, poti fi sigur ca sunt foarte proaspeti. Cumpara cu incredere!

Gerbera:

- nu cumpara gerbera imbracata in staniol sau intarita cu sarma- inseamna ca este veche/putreda si nu mai sta dreapta altfel.

Crizantema:

- cumpara crizantemele care au si frunze. Doar asa poti stii sigur ca sunt proaspete.

Tip: Nu cumpara crizantema romaneasca. Este ieftina si mare, dar se ofileste si se scutura in cateva ore. Nu ai vrea sa ai o surpriza neplacuta :)

NU cumpara flori "la semafor" sau "de pe trotuar"! In ultima vreme au aparut vanzatori ambulanti de flori. Acestia merg la containerele de gunoi din zona comerciantilor de flori si fac "buchete" pe care le vand apoi "la semafor" sau pe trotuar. Aceste flori pot fi purtatoare de bacterii patogene ce pun in pericol sanatatea ta si a celor din jur!

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare