7 pasi pentru o nunta reusita

7  pasi pentru o nunta reusita

Printre alte detalii pe care va trebui sa le planuiesti, alegerea florilor pentru nunta are o importanta deosebita. Florile alese urmeaza sa te reprezinte – culoarea ta preferata, stilul tau, atmosfera creata… totul va fi imortalizat atat in fotografii, cat si in amintirile celor dragi.

La prima vedere poate sa para obositor, insa cu ajutorul unui designer floral experimentat ar putea sa devina un process amuzant si creativ. Foloseste acest ghid pentru a incepe:7 pasi pentru o nunta de succes

  • Informeaza-te. Inainte sa discuti cu un designer floral, afla ce te atrage. Internetul este o sursa de inspiratie foarte buna si te va “inarma” cu idei.
  • Alege un designer floral tinand cont de portofoliu, recomandari, pret si serviciile incluse. Gandeste-te ca florile sunt o parte foarte importanta a acestui eveniment!
  • Stabileste un buget realist. In mod normal, florile ar trebui sa reprezinte 15-20% din costurile nuntii. Daca ai un buget limitat trebuie sa eviti florile ce nu sunt “in sezon”. Designerul pe care l-ai ales te va ajuta in aceasta privinta.
  • Alege flori care te reprezinta si te inspira. Acest eveniment este pentru tine dar si despre tine.
  • Buchetul miresei. Este ziua ta speciala si meriti tot ce este mai bun! Alege un buchet superb, fara sa te gandesti prea mult la pret.
  • Asorteaza buchetele. Afla ce culoare va avea rochia nasei si ce culori vor purta domnisoarele de onoare, pentru a asorta florile din buchete.
  • Semneaza un contract. Pentru a te asigura ca totul va fi perfect, solicita un contract si ai grija sa cuprinda toate detaliile. Doar asa ai garantia ca va fi totul cum ti-ai dorit.

Speram ca informatiile de mai sus iti vor fi de un real folos :)

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare