Oferte corporate - Aranjamente Corporate, Flori pentru companii

Servicii corporate si design floral pentru companii

Flori pentru companii

"Aranjamentele corporate sunt menite sa imbunatateasca imaginea companiei, sa destinda atmosfera in cadrul unei negocieri sau prezentari si sa creeze un mediu de lucru relaxant in spatiile office, sali de conferinta sau receptii."

Aranjamente florale speciale, potrivite atat pentru evenimente corporate cat si pentru a creea un mediu relaxant in spatiile office, sali de conferinte sau receptii.

Inspirati incredere partenerilor dumneavoastra investind in prezentarea vizuala a spatiului - prima impresie conteaza! Aranjamentele florale pe care le vom concepe pentru dumneavoastra vor creea o imagine vizuala uimitoare.

Aranjamentele florale destinate companiilor sunt realizate in totalitate din flori cu durata de viata mare (5 – 8 zile). Astfel, va veti bucura de un aranjament floral proaspat pentru mai mult timp, dar si de optimizarea costurilor.

Orice receptie, spatiu office, restaurant sau magazin poate beneficia de aranjamente florale special concepute. Consideram ca fiecare spatiu este o noua provocare si concepem aranjamentele florale in functie de tema, culori si de ambianta pe cade doriti sa o creati.

Va rugam selectati serviciul dorit mai jos:


Aranjamente Corporate

"Aranjamente corporate ideale, pentru ocazii speciale - conferinte, receptii, cocktailuri, mese festive. Aranjamentele florale destinate companiilor sunt realizate in totalitate din flori cu durata de viata mare (5 – 8 zile)"

 


Aranjamente florale saptamanale

"Intotdeauna iti vei dori ca spatiul tau office sa fie distinct, sa impresioneze si sa ofere o perspectiva asupra viziunii tale. Florile pot sugera o atitudine si pot creea atmosfera potrivita fara a folosi cuvinte."

 


Oferta de flori pentru sarbatori

"Trimite partenerilor de afaceri un cadou simbolic de cate ori ai ocazia!"


Abonamente pentru intretinerea plantelor de birou

 Pachete all inclusive pentru intretinerea plantelor de birou. Preturile variaza in functie de numarul plantelor si beneficiile incluse.

Plante pentru birou

"Oricum le-ai numi sunt acele plante care te ajuta sa te relaxezi la birou si iti inveselesc diminetile!"

 


Planifica livrarea florilor

"Planificarea zilelor de nastere atat pentru partenerii de afaceri cat si pentru angajatii companiei te poate scapa de multe griji. In acelasi timp, vei beneficia de o optimizare maxima a costurilor."


Flori pentru acasa

"Cina cu intreaga familie? Petrecere de ziua ta? O aniversare romantica? Sau aranjamente saptamanale ce iti vor zambi in fiecare dimineata!? Locuinta ta va prinde viata!"

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare