Livrari de flori prin curier, oriunde in tara. Livrari plante si accesorii.

Livrari plante si accesorii, oriunde in Romania si in UE.

  1. Livrari plante si accesorii oriunde in Romania, prin curier - 20 lei
  2. Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti - 30 leo
  3. Livrari plante in Europa - 70 lei si respectiv 90 lei
  4. Livrari flori evenimente pentru Bucuresti- 30 lei

Comenzile ce contin plante vii pentru care clientul a ales o data viitoare mai mare de 5 zile pot fi anulate. La cerere putem accepta un termen de livrare mai mare, insa in aceasta situatie exista posibilitatea ca plantele sa se deterioreze, acest risc fiind in sarcina clientului.

Produsele pot fi ridicate si direct din magazinul nostru. Adresa magazinului din Bucuresti: Str. Drumea Radulescu nr. 54, (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4 - Vezi harta

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile, se termina la momentul ridicarii lor din magazin.

1. Livrari plante si accesorii oriunde in Romania, prin curier. Livrarea florilor prin curier, se va face tinand cont de urmatoarele reguli:

- Timp de livrare estimativ de la momentul expedierii: 24-48 ore (in zile lucratoare)

- Pentru livrarile prin curier nu poate fi stabilit un interval de livrare - curierul trebuie sa poata livra oricand intre orele 9:00 - 17:00, in functie de traseul pe care il are. Fiecare curier acopera o zona de livrare destul de mare, iar din acest motiv ajunge la anumite adrese doar in anumite intervale.

- Datorita perisabilitatii, livram doar plante si decoratiuni prin curier (nu livram flori la fir, buchete, aranjamente, lumanari etc).

- Pentru procesarea si verificarea comenzii, sunt necesare 3-6 zile lucratoare, separat fata de timpul de livrare, in functie disponibilitatea sau tipul produselor comandate, daca pe pagina produsului nu este specificat altfel.

- Pachetele cu plante se expediaza de LUNI pana JOI, pentru a evita stationarea acestora in depozitul curierului in timpul weekendului.

- Pachetele ce contin doar decoratiuni se pot expedia si VINERI, doar la cererea expresa a clientului, pentru o livrare cat mai rapida.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 1-3 zile lucratoare. In acest caz, deteriorarea produselor din pachet nu poate fi reprosata florariei.

- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Costul de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii. Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

Pachetul nu poate fi deschis la livrare, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai putea fi impachetate la fel si nu mai pot ajunge la noi in stare buna.

- In cazul - putin probabil - in care pachetul ajuge vizibil deteriorat, sau nu sunteti multumit de modul ca care s-a facut livrarea, aveti obligatia de a incheia un proces verbal de constatare cu agentul firmei de curierat care a adus pachetul. In lipsa acestui proces verbal, nu vor fi acceptate reclamatii ulterioare.

Impachetarea plantelor vii nu este o procedura standardizata, precum in cazul altor produse (electronice, electrocasnice, etc.). Plantele sunt produse vii, perisabile, pe care le impachetam la cererea dumneavoastra, incercand sa le protejam cat de bine putem, astfel incat sa ajunga la destinatie in conditii cat mai bune - insa starea in care ajung poate fi influentata de foarte multi factori pe care nu ii putem controla, precum: variatiile mari de temperatura, felul in care curierii manevreaza pachetul sau alte incidente. Desi astfel de situatii apar destul de rar, datorita acestor factori, nu putem garanta integritatea plantelor in urma transportului prin curier.

In cazul expedierii plantelor inflorite, tijele florale/inflorescentele sunt susceptibile la deteriorare in timpul transportului. Desi astfel de situatii apar destul de rar, nu putem garanta integritatea tijelor florale/inflorescentelor in urma transportului prin curier.

2. Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti. 

Livrarea florilor se poate realizeaza in intervalul orar: L-V 10:00-16:00. Termenul de procesare a unei comenzi poate dura pana la 3 zile lucratoare. Acest termen poate fi prelungit in perioadele aglomerate.

*Programul poate fi modificat in zilele de sarbatoare legala.

Costul de livrare este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Diferenta dintre livrarea cu sofer si livrarea prin curier consta in modalitatea de ambalare si transport, nu in timpul de livrare.

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile se termina la momentul livrarii lor.

3. Livrari plante in Europa 

- Curier aria 1 alocat pentru tarile Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Serbia are costul de 70 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Curier aria 2 alocat pentru tarile Polonia, Germania, Elvetia, Grecia, Belgia, Olanda, Austria, Croatia, Italia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Portugalia, Monaca, Spania are costul de 90 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Livrarea se realizeaza in aproximativ 7 zile lucratoare, de la predarea pachetului curierului.

- Momentan livram plante in tarile mentionate mai sus din urmatoarele categorii: Orhidee, Hoya si Plante aeriene.

Pachetul nu poate fi deschis la livrare, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai ajunge intregi la noi.

- Responsabilitatea florariei pentru pachetele cu produse perisabile se termina in momentul predarii pachetului catre curier. Deteriorarea plantelor in timpul transportului, reprezinta un risc asumat de catre client.

Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

4. Livrari flori evenimente pentru Bucuresti - Sofer dedicat aranjamentelor de nunta si botez - Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 3-4 ore, stabilit de client.

- Costul livrarii pentru Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

- Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa destinate evenimentelor este de 30 lei pentru Bucuresti.

Pentru aranjamentele de nunta si botez, pentru a beneficia de pretul afisat pe site, comanda trebuie plasata cu minim 10 zile inainte de eveniment.

Program de livrari flori evenimente pentru Bucuresti:

Luni - Vineri 09:30 - 16:00

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost.  In cazul comenzilor de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Pentru comenzile de lumanari botez, lumanari nunta, buchete de mireasa sau aranjamente pentru evenimente, Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Comenzile pot fi preluate online, pe site sau in magazin. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Info comenzi online (plante & accesorii) :  0786.910.003

Info magazin Tineretului /evenimente :  0786.910.002

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare