Livrari de flori in Bucuresti. Livrari buchete Bucuresti. Livrari plante si accesorii in tara.

Livrari flori in Bucuresti si in tara. Notiuni de baza:

Adresa magazinului din Bucuresti:

 Bd Dimitrie Cantemir Nr. 21A, Parter, Bucuresti, sector 4 (cartier Tineretului) - Vezi harta

Livrari in Bucuresti

     1. Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti. Livrarea florilor se poate realizeaza in minim 4-6 ore de la preluarea comenzii, sau intr-o zi aleasa de client, in intervalul orar de mai jos.

Costul de livrare este de 25 lei, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul in care doriti sa primiti comanda intr-un anumit interval orar, va recomandam sa alegeti acest curier.

Se va percepe o taxa suplimentara pentru livrarile cu sofer dedicat pentru Ilfov. Costul este de 45 lei, indiferent de valoarea comenzii.

     2. Livrari flori STANDARD 24-72 ore (zile lucratoare). Livrarea florilor in Bucuresti se va face prin curier standard, tinand cont de urmatoarele reguli:

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 1-3 zile lucratoare. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Costul de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii.

    3. Livrari flori evenimente pentru Bucuresti - Sofer dedicat aranjamentelor de nunta si botez - Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 2 ore, stabilit de client

- Costul livrarii este de 25 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

- Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa pentru evenimente este de 25 lei.

    4. Livrari flori evenimente pentru Ilfov - sofer dedicat aranjamentelor de nunta si botez - Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 2 ore, stabilit de client.

- Costul livrarii este de 40 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

- Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa pentru evenimente este de 40 lei.

Pentru aranjamentele de nunta si botez, va recomandam sa plasati comanda cu minim 10 zile inainte de eveniment.

 Program de livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfiov:

Luni - Vineri - 10:00 - 20:00

Sambata 10:00 - 16:00

Duminica 10:00 - 12:00

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost (25 lei/ comanda).  In cazul comenzile de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa care vor fi ridicate din magazinul nostru; personalul nostru va ajuta cu instructiuni necesare pentru transportul lumanarilor de nunta sau botez si fixarea acestora in masina.

Comenzile pot fi preluate online, telefonic, prin e-mail sau vizitand atelierul nostru din Tineretului.

Telefon: 0786.910.002

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului: Bd Dimitrie Cantermir, Nr 21A, Parter, Bucuresti, sector 4

Livrari in tara

Livrarile in Provincie se fac prin curier in termen de 24-72 ore (zile lucratoare), tinand cont de urmatoarele conditii:

- Datorita perisabilitatii, livram doar plante, cosuri cu plante si decoratiuni prin curier (nu livram flori la fir, buchete, aranjamente, lumanari etc).

- Pachetele cu plante se expediaza de LUNI pana JOI, pentru a evita stationarea acestora in depozitul curierului in timpul weekendului.

- Pachetele ce contin doar decoratiuni se expediaza de LUNI pana VINERI, pentru o livrare cat mai rapida.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 24-72 ore. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Costul de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii. 

- Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare