Livrari de flori si buchete Bucuresti. Livrari plante si accesorii in tara.

Livrari flori in Bucuresti, oriunde in Romania si in UE.

  1. Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti/Ilfov - 25 lei
  2. Livrari flori oriunde in Romania - 20 lei
  3. Livrari plante in Europa - 75 lei si respectiv 90 lei
  4. Livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfov - 30 lei si respectiv 50 lei

Produsele pot fi ridicate si direct din magazinul nostru. Adresa magazinului din Bucuresti: Str. Drumea Radulescu nr. 54, (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4 - Vezi harta

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile, se termina la momentul ridicarii lor din magazin.

     1. Livrari flori cu sofer dedicat, in Bucuresti/Ilfov. 

Livrarea florilor se poate realizeaza in minim 4-6 ore de la preluarea comenzii, sau intr-o zi aleasa de client, in intervalul orar: L-V 10:00-16:00, S 10:00-16:00, D 10:00-14:00

Costul de livrare este de 25 lei, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul in care doriti sa primiti comanda intr-un anumit interval orar, va recomandam sa alegeti acest curier.

Se va percepe o taxa suplimentara pentru livrarile cu sofer dedicat in Ilfov, in limita a 15 km Costul este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii.

La livrare, clientul/persoana imputernicita va verifica plantele si va semna borderoul ce atesta conformitatea produselor si livrarea corecta/completa a comenzii. 

Responsabilitatea florariei pentru produsele perisabile se termina la momentul livrarii lor.

     2. Livrari flori STANDARD , ORIUNDE IN TARA in 24-72 ore de la expedierea pachetului (zile lucratoare). Livrarea florilor prin curier standard, se va face tinand cont de urmatoarele reguli:

-Datorita perisabilitatii, livram doar plante si decoratiuni prin curier (nu livram flori la fir, buchete, aranjamente, lumanari etc).

- Pentru procesarea si verificarea comenzii, sunt necesare 1-5 zile lucratoare, separat fata de timpul de livrare, in functie disponibilitatea sau tipul produselor comandate, daca pe pagina produsului nu este specificat altfel.

- Pachetele cu plante se expediaza de LUNI pana JOI, pentru a evita stationarea acestora in depozitul curierului in timpul weekendului.

- Pachetele ce contin doar decoratiuni se expediaza de LUNI pana VINERI, pentru o livrare cat mai rapida.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 24-72 ore. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare a florilor in termen de 1-3 zile lucratoare. In acest caz, deteriorarea produselor nu poate fi reprosata florariei.

- Costul de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea comenzii.

- Pachetul nu poate fi deschis la livrare, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai ajunge intregi la noi.

Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

- Responsabilitatea florariei pentru pachetele cu produse perisabile se termina in momentul predarii pachetului catre curier. Deteriorarea plantelor in timpul transportului, reprezinta un risc asumat de catre client.

- In cazul - putin probabil - in care pachetul ajuge vizibil deteriorat, sau nu sunteti multumit de modul ca care s-a facut livrarea, aveti obligatia de a incheia un proces verbal de constatare cu agentul firmei de curierat care a adus pachetul. In lipsa acestui proces verbal, nu vor fi acceptate reclamatii ulterioare.

    3. Livrari plante in Europa 

- Curier aria 1 alocat pentru tarile Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Serbia are costul de 75 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Curier aria 2 alocat pentru tarile Polonia, Germania, Elvetia, Grecia, Belgia, Olanda, Austria, Croatia, Italia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Portugalia, Monaca, Spania are costul de 90 lei/comanda. Plata se face in avans.

- Livrarea se realizeaza in aproximativ 7 zile lucratoare, de la predarea pachetului curierului.

- Momentan livram plante in tarile mentionate mai sus doar din urmatoarele categorii: Orhidee, Hoya si Plante aeriene.

Pachetul nu poate fi deschis la livrare, deoarece florile sunt produse perisabile iar procedura de ambalare nu este standardardizata. In cazul in care deschideti pachetul iar apoi il refuzati din diverse motive, plantele nu vor mai ajunge intregi la noi.

- Responsabilitatea florariei pentru pachetele cu produse perisabile se termina in momentul predarii pachetului catre curier. Deteriorarea plantelor in timpul transportului, reprezinta un risc asumat de catre client.

Se poate percepe o taxa suplimentara pentru pachetele voluminoase sau mai grele de 5 kg.

    4. Livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfov - Sofer dedicat aranjamentelor de nunta si botez - Livrarea florilor se va realiza fie prin sofer dedicat, fie prin personal propriu, intr-un interval de 2-4 ore, stabilit de client.

- Costul livrarii pentru Bucuresti este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin OP, cu cardul pe site).

- Costul livrarii pentru Ilfov este de 50 lei, indiferent de valoarea comenzii. Comanda va trebui platita integral inaintea livrarii (cash la magazin, prin Transfer Bancar sau prin card online pe site).

- Costul livrarii la restaurant pentru comenzile de aranjamentele de masa destinate evenimentelor este de 40 lei, atat pentru Bucuresti cat si pentru Ilfov.

Pentru aranjamentele de nunta si botez, pentru a beneficia de pretul afisat pe site, comanda trebuie plasata cu minim 7 zile inainte de eveniment.

 Program de livrari flori evenimente pentru Bucuresti/Ilfiov:

Luni - Vineri - 10:00 - 20:00

Sambata 10:00 - 16:00

Duminica 10:00 - 12:00

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu conta cost.  In cazul comenzilor de lumanari botez, lumanari nunta si buchete de mireasa ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Pentru comenzile de lumanari botez, lumanari nunta, buchete de mireasa sau aranjamente pentru evenimente, Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

Comenzile pot fi preluate online, in magazin, sau prin e-mail. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Telefon: 0786.910.002

Email: comenzi@secretgarden.ro

Adresa Magazin Tineretului:  Str. Drumea Radulescu nr. 54, Spatiu Comercial (stradal pe Bv. Dimitrie Cantemir), sector 4, Bucuresti

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare