Lime varietatea Limonella (Limequat) - Poza reala

Lime varietatea Limonella (Limequat) cu fucte de dimensiuni medii, ce infloreste si rodeste tot anul, cu fructe suculente si aromate, ideale pentru limonada. Format pe spalier, cu minim 5 fructe, acesta este un soi deosebit de rar, de cultura intensiva.

Limonella reprezinta incrucisarea dintre Lime si Kumquat - astfel a rezultat un fruct foarte zemos si aromat, cu aciditate crescuta.

**Fructele sunt comestibile!!!**

Inaltime planta 45 cmOferta speciala limitata
85,91 RON 120,91 RON -35,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc!
Lista dorinte
Produse asemanatoare
-
Descriere

Instructiuni de ingrijire Lamai

Amplasare: in plin soare pe timp de vara, iarna   intr-un loc racoros, cu lumina buna.

Substrat: amestec mai greu format din turbă, nisip grosier, pământ de frunze, fertilizant.

Umiditate: se udă când pământul se usucă uşor la suprafaţă, se pulverizează pe frunze. Umezeala în exces dăunează, planta poate pierde frunzele în masă, rădăcina poate putrezi. Uscăciunea duce tot la pierderea frunzelor.

Caracteristici: florile pot fi prezente în orice perioada a anului; în acelaşi timp arbustul poate avea flori, fructe verzi şi fructe coapte. Trebuie fertilizat în perioada calda o dată/săptămână cu îngrăşământ special pt. citrice . În vederea pregătirii pt. iernat, toamna se tund toate vârfurile. Iernează în încăperi răcoroase (10-15°C), trebuie udate mai rar. Acest repaus este absolut necesar pt. înflorirea şi rodirea abundentă de anul viitor. În luna aprilie- mai, are loc a doua scurtare a ramurilor/ lăstarilor.

Detalii ale produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare