Citrus Kumquat pe picior 100cm

Kumquat pe picior, cu fructe comestibile. Kumquatul este cea mai rezistenta varietate de citrice - un arbust in miniatura, ideal pentru decor, dar folosit si in scop practic.

Fructele sale pot fi consumate crude, pot fi conservate in siropuri/ marmelade sau confiate, fiind deosebit de apreciate.

Inaltime planta 105 cm

Diametru ghiveci 24 cm

Oferta speciala limitata
177,00 RON 267,00 RON -90,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc:
Lista dorinte
Descriere

Florile pot fi prezente în orice perioada a anului; în acelaşi timp arbustul poate avea flori, fructe verzi şi fructe coapte.

Instructiuni de ingrijire Citrice

Amplasare: in plin soare pe timp de vara, iarna   intr-un loc racoros, cu lumina buna.

Substrat: amestec mai greu format din turbă, nisip grosier, pământ de frunze, fertilizant.

Umiditate: se udă când pământul se usucă uşor la suprafaţă, se pulverizează pe frunze. Umezeala în exces dăunează, planta poate pierde frunzele în masă, rădăcina poate putrezi. Uscăciunea duce tot la pierderea frunzelor.

Caracteristici: florile pot fi prezente în orice perioada a anului; în acelaşi timp arbustul poate avea flori, fructe verzi şi fructe coapte. Trebuie fertilizat în perioada calda o dată/săptămână cu îngrăşământ special pt. citrice . În vederea pregătirii pt. iernat, toamna se tund toate vârfurile. Iernează în încăperi răcoroase (10-15°C), trebuie udate mai rar. Acest repaus este absolut necesar pt. înflorirea şi rodirea abundentă de anul viitor. În luna aprilie- mai, are loc a doua scurtare a ramurilor/ lăstarilor.

Detalii ale produsului
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare