Mandarin pitic pe picior, cu fructe H45 cm

Mandarinul pitic este arbust fructifer peren foarte rezistent comparativ cu alte citrice, de mici dimensiuni, utilizat in scop practic si decorativ. Fructele sale pot fi consumate crude, pot fi conservate in siropuri/ marmelade sau confiate, fiind deosebit de apreciate.

Inaltime cu ghiveci inclus 40-45 cm

Diametru ghiveci 14 cm

145,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
Anunta-ma cand revine in stoc:
Lista dorinte
Descriere

Instructiuni de ingrijire Kumquat

Amplasare: loc luminos cu cateva ore de soarepe timpul verii; iarna intr-un loc racoros, cu lumina buna.

Substrat: amestec mai greu format din turbă, nisip grosier, pământ de frunze, fertilizant.

Umiditate: se udă moderat când pământul se usucă uşor la suprafaţă, se pulverizează pe frunze. Umezeala în exces dăunează, planta poate pierde frunzele în masă, rădăcina poate putrezi. Uscăciunea duce tot la pierderea frunzelor.

Caracteristici: florile pot fi prezente în orice perioada a anului; în acelaşi timp arbustul poate avea flori, fructe verzi şi fructe coapte.

Daca planta stagneaza, trebuie fertilizata în perioada calda o dată pe săptămână cu îngrăşământ special pt. citrice . În vederea pregătirii pt. iernat, toamna se tund toate vârfurile. Iernează în încăperi răcoroase (NU aproape de calorifer) si trebuie udate mai rar. Acest repaus este absolut necesar pt. înflorirea şi rodirea abundentă de anul viitor. În luna aprilie- mai, are loc a doua scurtare a ramurilor/ lăstarilor.

Detalii ale produsului
Produse asemanatoare
-

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare