Flori pentru Ziua Indragostitilor - Valentine's Day

Dupa
Flori pentru Ziua Indragostitilor - Valentine's Day
Cadouri florale de Sfantul Valentin - Valentine's day. Nu avem nevoie de motive pentru a oferi flori celor dragi. Viata este atat de frumoasa si plina de surprize iar un buchet de flori poate aduce atat de multa bucurie.

Dar, desigur, nu ne putem gandi la ziua Sfantului Valentin fara a nu ne veni imediat in minte imaginea unor flori frumoase care vorbesc despre dragoste si apreciere, mult mai bine decat cuvintele.

Aranjamente florale romantice

Inima - unul dintre simbolurile acestei sarbatori se afla in centrul aranjamentelor florale pe care vi le oferim si puteti chiar comanda un buchet sau un aranjament floral sub forma de inima.

De asemenea, puteti opta pentru un cadou originial cum ar fi un ursulet de plus, o cutie de bomboane rafinate cu un buchet de flori sau o combinatie de animalute de plus si aranjamente florale.

Sau puteti alege un buchet pornind de la preferintele persoanei iubite. Optiunile variate de flori proaspete prezentate pe site la care adaugam imaginatia si priceperea unor designeri florari cu experienta, vor avea drept rezultat un buchet unic care sa simbolizeze frumusetea si romantismul unei zile speciale.

Nu avem nevoie de motive pentru a oferi flori celor dragi. Viata este atat de frumoasa si plina de surprize iar un buchet delicat poate aduce atat de multa bucurie.

Dar, desigur, nu ne putem gandi la ziua Sfantului Valentin fara a ne veni imediat in minte imaginea unor flori frumoase care vorbesc  despre dragoste si apreciere mult mai bine decat cuvintele.

Aranjamente florale clasice

Trandafirul, simbolul iubirii si al pasiunii.

Un buchet de trandafiri de Sf. Valentin vorbeste de la sine si nu necesita decor aditional. Trebuie doar sa alegeti numarul de fire din buchet. Puteti opta pentru un buchet festiv de 35 de trandafiri rosii, multicolori sau albi sau poate chiar buchetul de lux de 101 trandafiri.

buchet trandafiri rosii

 Sau poate preferati eleganta trandafirilor aranjati intr-o frumoasa cutie- cadou.

Nu va faceti griji daca nu puteti ajunge intr-una din florariile noastre. Prin serviciul nostru de livrari rapide, ne vom asigura ca darul dvs. va ajunge la timp!  

Va invitam sa vizitati toate modele propuse de noi pentru aceasta sarbatoare.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare