Trandafiri criogenati conservati - curioritati, modele, preturi

Trandafiri criogenati conservati - curioritati, modele, preturi
Cat rezista un trandafir criogenat? Descoperiti procesul de conservare pentru trandafiri criogenati, cat rezista in timp si prin ce se diferentiaza de florile uscate.

Conservarea trandafirilor este o modalitate excelenta de a pastra vesnic o amintire, cum ar fi ziua nuntii, aniversarea sau un eveniment special. Prin criogenarea florilor, le puteti pastra pentru o perioada mai lunga de timp decat daca le-ati pune intr-o vaza. Dar cum conservi trandafirii, este diferit procesul fata de a le usca si cat de mult vor rezista cu adevarat?

Trandafiri criogenati rosii

Trandafirii criogenati sunt 100% flori reale. Nu sunt facute din matase sau din orice alt material, chiar dacă ar putea parea fals daca te uiti mai de departe. Pentru a pastra in mod corespunzator aceste flori, este esential ca trandafirii sa fie taiati cand sunt cei mai frumosi. Florile sunt apoi introduse intr-un amestec de glicerina si alte substante speciale pentru plante. Acestea hidrateaza trandafirul de la petalele sale pana la tulpina. După cateva zile, procesul este complet si trandafiri criogenati sunt flexibili si arata natural.

Aranjament trandafiri criogenati mov

Procesul de conservare al trandafirilor este foarte diferit fata de procesul de uscarea. Cand se usuca o floare, de obicei este agatata cu susul in jos timp de cateva zile pentru a deshidrata floarea si tulpina. Dupa cateva zile sau saptamani, trandafirii vor fi uscati. Rezultatul este un buchet fragil, care nu are culoarea vibranta si se poate deteriora usor.

Cand vine vorba de cat mult rezista trandafirii uscati sau conservati, diferenta poate fi uluitoare. Deoarece florile uscate au fost deshidratate, nu au o durata lunga si se pot deteriora foarte usor. Dacă sunt pastrate intr-un loc sigur, acestea pot dura cateva luni, dar daca acestea sunt accidental lovite sau mutate, veti avea mai mult de o mizerie decat un buchet.

Trandafiri criogenati colorati

Trandafirii criogenati, pe de alta parte, pot fi manipulati cu usurinta si va puteti bucura de ei  o perioada mai mare de timp. Plasat intr-o cutie, intr-o cupola, va puteți astepta ca trandafirii dvs. conservati sa dureze unul pana la trei ani. Dacă decideti sa va pastrati trandafiri criogentati acoperiti (cupola de exemplu), acestea vor dura chiar mai mult de 3 ani! 

Intra aici pentru a vedea oferta noastra de trandafiri criogentati, natural conservati, preturi si modele.

Trandafiri criogenati - diverse culori si marimi

Produse asemanatoare
Articole asemanatoare
Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare