Hibiscus, trandafir japonez

Trandafir japonez cu floarea batuta -mix de culori Trandafir japonez cu floarea batuta -mix de culori
Sale
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte
Oferta speciala limitata

25,00 RON 35,00 RON -10,00 RON
Trandafir japonez cu floarea batuta -mix de culori Hibiscusii sunt flori frumoase care au frunze verde inchis. Într-un climat tropical și cald aceste plante pot crește până la 15 metri înălțime. Hibiscus are o gamă...
Lista dorinte
Trandafirul japonez - Hibiscus alb Trandafirul japonez - Hibiscus alb
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte

35,26 RON
Trandafirul japonez, cunoscut ca si Hibiscus rosa-sinensis, este o planta de tip arbust care infloreste abundent de primavara pana in vara. Inaltime planta 12-13 cm Diametru ghiveci 25-30 cm
Lista dorinte
Trandafirul japonez - Hibiscus mix de culori Trandafirul japonez - Hibiscus mix de culori
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte

10,00 RON
Trandafirul japonez la ghiveci, ramas fara flori, se vinde la un pret redus! Trandafirul japonez, cunoscut ca si Hibiscus rosa-sinensis, este o planta de tip arbust care infloreste abundent de primavara pana in vara....
Lista dorinte

Livram plante prin curier, oriunde in tara!

Florile mari, colorate ale Hibiscusului (Hibiscus sinesis) creează un peisaj incantator în timpul verii, atrăgând colibri și fluturi și oferind aspectul unui paradis tropical, indiferent de varietatea sa. Plantele de hibiscus sunt membre ale familiei Mallow și există multe specii diferite care sunt folosite în grădinărit.

Pentru a vă putea bucura de Hibiscus cât mai mult timp posibil, am enumerat cele mai bune sfaturi mai jos:- -

- Puneți Hibiscusul într-o locație luminoasa

- Nu așezați planta lângă fructe (preveniți deteriorarea etilenă)

- Îndepărtați florile ofilite

- Uda Hibiscus de două ori pe săptămână, nu lăsați solul să se usuce.

- Adăugați fertilizant o dată la două săptămâni pentru a garanta că florile au ieșit din mugure.

- Nu mutati Hibiscusul. Mugurii de flori cresc mereu spre lumină. Dacă rotiți planta, s-ar putea să se rănească în timp ce se rotește și va cădea.

- Hibiscus infloreste până în octombrie. Dupa perioada de inflorire, așezați planta într-o locație rece (cel puțin 10 ° C) și udați-o moderat.

Hibiscusul crește pe aproape orice sol care este aerisit, bine drenat și care conține o mulțime de humus. De fapt, după plantare, nu este nevoie de o întreținere speciala și inflorind din aprilie până la sfârșitul lunii octombrie.

Varietatea mare din magazinele noastre (hibiscus de gradina cu floare simpla, hibiscus cu floarea mare, hibiscus cu floarea batuta, hibiscus in degrade, in culori variate) și perioada lungă de înflorire vă permit să admirați Hibiscusul pentru o perioadă semnificativă de timp!

Cei mai frumos hibiscusi de gradina, trandafiri japonezi rosii, portocalii, albi, roz sau portocaliu, la cele mai bune preturi, de vanzare direct din florarie sau cu livrare rapida prin curier!

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare