Vase decorative ceramica |Ghivece de sticla si plastic

Vas ceramic lucrat manual "Lavande" Vas ceramic lucrat manual "Lavande"
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte

22,00 RON
Vas ceramic lucrat manual, cu imprimeu in relief "Lavande". Acest vas ceramic poate fi folosit ca masca decorativa cu rol practic (inlocuieste farfuriuta) si decorativ. *Se potriveste ghivecelor de plastic de diametru...
Lista dorinte
Vas ceramic alb Vas ceramic alb
- Stoc Epuizat -
Lista dorinte

25,00 RON
Vas ceramic alb cu dimensiuni de 11 cm inaltime si 13 cm diametru. Se poate folosi atat ca masca pentru plantele in ghiveci cat si ca vas pentru aranjamentele florale.
Lista dorinte

Indiferent daca sunteti in cautarea unui loc pentru a va etala frumusetea plantelor preferate sau pur si simplu pentru a va inveseli casa, aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va transforma casa asa cum va doriti, cu gama noastra de vase de sticla sau ghivece de ceramica.

Vase decorative din ceramica si ghivece decorative din sticla, sunt disponibile acum online cu livrare prin cuier sau cu ridicare direct din magazinul din Bucuresti, la cele mai bune preturi. O planta intr-un ghiveci ceramic sau o orhidee intr-un vas de sticla, va infrumuseta cu siguranta casa ta. 

Vasele din plastic sunt ieftine, luminoase si sunt disponibile in mai multe dimensiuni si culori. Multi oameni prefera plasticul in defavoarea ghivecelor ceramice, deoarece ofera o mai buna retentie a apei. De asemenea, sarurile minerale si radacinile orhideelor nu se vor lipi de laturile lor netede. Greutatea lor usoara, totusi, poate fi o problema de stabilitate atunci cand orhideele Phalaenopsis infloresc.

Meniu

Cod QR

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autenficare