Filtru produse

Pret
40 RON 1100 RON

Ghivece Inteligente Lechuza

Vase decorative INTELIGENTE, cu sistem de udare automat, la cele mai bune preturi!

Livram ghivece inteligente Lechuza prin curier, oriunde in tara! Disponibile la comanda in 2-4 zile!

Ghivecele inteligente LECHUZA reprezinta solutia ideala pentru ingrijirea automata a plantelor dumneavoastra, oferindu-le necesarul de apa si substante nutritive pana la 12 saptamani. Astfel, plantele dumneavoastra beneficiaza de o crestere optima si dezvoltare armonioasa, fara griji.

Vasele inteligente Lechuza sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior - vopseaua folosita asigura protectie UV si protectie la inghet. De asemenea, vasele inteligente sunt dotate cu protectie in caz de supraalimentare cu apa si dop de scurgere pentru surplusul de apa.

Stilul elegant si designul minimalist, impreuna cu diversele tipuri de finisaje precum accente metalice, aspect ceramic sau aspect rustic, asigura potrivirea ghivecelor Lechuza in orice mediu, indiferent ca vorbim despre birouri, locuinte sau terase.

Udarea plantelor recent transplante in ghivecele Lechuza

Pentru o perioada de aproximativ 3 luni, planta se va uda normal, pe deasupra, pana cand radacinile plantei se dezvolta si au crescut in orificiile rezervorului de apa ("etapa de crestere"). 

Pentru a verifica daca radacinile s-au dezvoltat suficient in noul sistem, dupa cateva saptamani puteti umple rezervorul de apa pana la jumatate.

Daca nivelului apei scade in urmatoarele zile, inseamna ca radacinile au crescut in orificiile rezervorului si puteti incepe sa folositi sistemul Lechuza. Umpleti rezervorul de apa pana la "max." ("faza umeda"), LECHUZA se ocupa acum de plantele dvs.  Daca totusi nivelul apei nu scade, inseamna ca "etapa de crestere" trebuie prelungita. Se va face un nou test in urmatoarele saptamani, timp in care planta se uda normal, pe deasupra.

Odata depasita "etapa de crestere", rezervorul este umplut la maxim si planta se alimenteaza direct din sistem. Cand nivelul indicatorului arata "min." nu trebuie sa reumpleti rezervorul imediat. Substratul este inca suficient de umed pentru a furniza apa plantei. Aceasta noua etapa se numeste "etapa uscata.

Etapa uscata" este diferita la fiecare planta si depinde de diversi factori: specia, varietatea plantelor, pozitia plantatorului, umiditatea aerului si a apei, conditiile de temperatura si cerintele substratului. 

Va recomandam o "faza uscata" de 2 - 10 zile, cu exceptia plantelor precum cactusii, unde va sugeram putin mai mult.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare