Filtru produse

Pret
2 RON 450 RON
Marantha - Planta care se roaga pentru casa

29,00 RON
Pachira - Arborele Banilor, 40 cm

49,00 RON 55,00 RON -6,00 RON
Stephanotis parfumata - Iasomia de Madagascar (Floarea Fericirii)

49,00 RON 55,00 RON -6,00 RON
Hoya Carnosa Tricolor - Floarea de portelan

29,00 RON 45,00 RON -16,00 RON

Flori la fir

3,00 RON cu TVA
Cunoscuta popular sub denumirea de margareta mexicana, Craspedia este o floare salbatica, nativa din Noua Zeelanda, Australia si Tasmania. Craspedia este una dintre florile care raman frumoase si dupa uscare, fiind o...
55,00 RON cu TVA 75,00 RON
Oferta speciala limitata
Trandafir criogenat rosu - o idee de cadou minunata pentru orice ocazie, Valentine's Day sau 1 - 8 Martie. Trandafirii criogenati sunt flori naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe baza de plante...
9,00 RON cu TVA
Minirosele la fir. Acesti trandafiri mici eleganti sunt ideali pentru aniversari si pentru ocazii speciale. Datorita frumusetii lor delicate, minirosele sunt extrem de populare de Ziua Indragostitilor sau 1 - 8...
5,00 RON cu TVA
Lalele galbene la fir. Disponibile pe toata durata sezonului de primavara in magazinul nostru. **Lalele sunt disponibile doar in prima perioada a anului (Ianuarie - Aprilie).
75,00 RON cu TVA
Trandafir criogenat cu codita, cu ambalaj special - exprimati dragostea cu un cadou nemuritor, la fel ca si dragostea voastra.  Ofera un cadou cu adevarat original persoanei iubite, un trandafir rosu cu tulpina lunga,...
9,00 RON cu TVA
Minirose crem la fir . Minirosele sunt trandafiri micuti, cu mai multe flori pe fir, spre deosebire de trandafirii obisnuiti.
8,00 RON cu TVA
Trandafiri albi. Va oferim zilnic, cei mai proaspeti si frumosi trandafiri albi din soiuri renumite, cu floarea mare, la un pret accesibil!
9,00 RON cu TVA
Trandafiri roz. Va oferim zilnic, cei mai proaspeti si frumosi trandafiri roz, la un pret accesibil!   Stocul variaza in permanenta. Pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati cu 12 ore inainte de livrare.
9,00 RON cu TVA
Minirose roz pal, la fir. Minirosele sunt trandafiri micuti, cu mai multe flori pe fir, spre deosebire de trandafirii obisnuiti.
25,00 RON cu TVA
Buchet din flori de lavanda uscata, recoltate si pastrate in conditii optime. Lavanda este o planta deosebita datorita parfumului minunat , dar si aspectului sau. Florile de lavanda sunt utilizate la scara larga, in...
Referinta: BO101
9,00 RON cu TVA
Minirose cyclam la fir. Minirosele sunt trandafiri micuti, cu mai multe flori pe fir, spre deosebire de trandafirii obisnuiti.
5,00 RON cu TVA
Lalele rosii la fir. Disponibile pe toata durata sezonului de primavara in magazinul nostru. **Lalele sunt disponibile doar in prima perioada a anului (Ianuarie - Aprilie).
35,00 RON cu TVA
Orhidee imperiala - Cymbidium la fir.  Orhideea imperiala (Cymbidium) este una dinte cele mai selecte alegeri, cand vine vorba de flori la fir. Inaltime aproximativ 30-40 cm
5,00 RON cu TVA
Frezii parfumate, mereu proaspete. Vino acum in shop-ul nostru sa te convingi! Frezia este o floare delicata, cu cateva flori crescute pe o singura tulpina, asa ca manevrati cu grija.  Frezia simbolizeaza inocenta,...
5,00 RON cu TVA
Frezii mov la fir, simple sau batute, mereu proaspete. Vino acum in shop-ul nostru sa te convingi! Stocul variaza in permanenta. Pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati cu minim 9 zile inainte de livrare.
5,00 RON cu TVA
Lalele roz la fir. Disponibile pe toata durata sezonului de primavara in magazinul nostru. **Lalele sunt disponibile doar in prima perioada a anului (Ianuarie - Aprilie).
5,00 RON cu TVA
Lalele albe la fir. Disponibile pe toata durata sezonului de primavara in magazinul nostru. **Lalele sunt disponibile doar in prima perioada a anului (Ianuarie - Aprilie).
9,00 RON cu TVA
Minirose roz la fir. Minirosele sunt trandafiri micuti, cu mai multe flori pe fir, spre deosebire de trandafirii obisnuiti.
5,00 RON cu TVA
Lalele portocalii la fir. Disponibile pe toata durata sezonului de primavara in magazinul nostru. **Lalele sunt disponibile doar in prima perioada a anului (Ianuarie - Aprilie).
15,00 RON cu TVA
Orhideea thailandeza, Dendrobium, este printre cele mai cautate flori pentru aranjamente speciale. O vei gasi mereu in magazinul nostru, in doua nuante: alb si mov!
25,00 RON cu TVA
Iti oferim zilnic cei mai proaspeti bujori rosii, la un pret foarte accesibil. Oferta de neegalat! Stocul variaza in permanenta. Pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati cu 12 ore inainte de livrare.
8,00 RON cu TVA
Bouvardia roz la fir. Bouvardia este o floare delicata, ce completeaza cu succes orice buchet sau aranjament floral. Stocul variaza in permanenta. Pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati cu 12 ore inainte de...
8,00 RON cu TVA
Bouvardia alba la fir. Bouvardia este o floare delicata, ce completeaza cu succes orice buchet sau aranjament floral.
35,00 RON cu TVA
Hortensie mov la fir - o floare delicata si eleganta, folosita atat pentru evenimente cat si in buchete sau aranjamente florale de oferit.
5,00 RON cu TVA
Irisul este o floare deosebita, potrivita pentru orice ocazie. La noi este proaspat in fiecare zi!  Stocul variaza in permanenta. Pentru comenzi speciale va rugam sa ne contactati cu minim 9 zile inainte de livrare.
9,00 RON cu TVA
Ornithogalum la fir - floare de origine africana, denumita popular si Steaua din Bethlehem, ornithogalumul este folosit atat pentru evenimente cat si pentru buchete sau aranjamente florale de oferit.
35,00 RON cu TVA
Hortensie albastra la fir - o floare delicata si eleganta, folosita atat pentru evenimente cat si in buchete sau aranjamente florale de oferit.
15,00 RON cu TVA
Printre specialitatile casei, in magazinul nostru, se numara si anthuriumul rosu. Anthurium este o floare eleganta, ce innobileaza cu succes orice buchet sau aranjament floral. Stocul variaza in permanenta. Pentru...
140,00 RON cu TVA
Hortensia a fost conservata natural, fara substante toxice. Nu exista o data de expirare pentru florile care au fost conservate, criogenate. Acest aspect depinde de conditiile de mediu. Cu cat mediul este mai umed, cu...
9,00 RON cu TVA
Minirose portocalii la fir. Minirosele sunt trandafiri micuti, cu mai multe flori pe fir, spre deosebire de trandafirii obisnuiti. Sunt disponibili intr-o varietate mare de nuante si culori.

Flori proaspete, in fiecare zi. Pentru tine! Pentru ca ne respectam clientii, la noi preturile sunt mereu... "la vedere". Raportul calitate/pret este de neegalat - florile sunt intotdeauna proaspete iar preturile sunt in permanenta mici!

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare