Filtru produse

Pret
9 RON 760 RON
Marantha - Planta care se roaga pentru casa

25,00 RON 30,00 RON -5,00 RON
Pachira - Arborele Banilor, 40 cm

49,00 RON 55,00 RON -6,00 RON
Stephanotis parfumata - Iasomia de Madagascar (Floarea Fericirii)

49,00 RON 55,00 RON -6,00 RON
Feriga de Camera 40 cm- Nephrolepis Green Moments

45,00 RON 55,00 RON -10,00 RON
Yucca Elephantipes 2 tulpini  100 cm - Yucca de apartament, Aborele vietii

95,00 RON 150,00 RON -55,00 RON
Orhidee Phalaenopsis Sweet Memory Liodoro parfumata

95,00 RON
Monstera Adansonii - Philodendron Monkey Mask

45,00 RON 49,00 RON -4,00 RON

Aranjamente si Coronite de Craciun

85,00 RON cu TVA
Aranjament pentru masa de Craciun special realizat cu moss, batone de scortisoara conuri de brad, felii de portocale, drift wood si alte elemente decorative.
Referinta: CC96
Lista dorinte
255,00 RON cu TVA
Aranjament floral in cutie realizat din trandafiri rosii, liliac, lisianthus verde, alstroemeria rosie, minirose rosii, wax flowers si viburnum, finisat cu verdeata.*Modelul cutie poate fi diferita fata de poza de...
Referinta: COS001
Lista dorinte
95,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun special realizat cu batoane de scortisoara, moss, ilex, conuri de brad, felii de portocale, o lumanare rosie.
Referinta: CC97
Lista dorinte
155,00 RON cu TVA
Aranjament de Craciun realizat vas din scoarta de copac, cu crengute de brad natural, bumbac, conuri de brad  si trandafiri mov, completat in mijloc cu o lumanare.
Referinta: CC25
Lista dorinte
165,00 RON cu TVA
Aranjament floral realizat in vas decorativ din scoarta, cu crengute de brad  natural, felii de portocale uscate, conuri de brad, trandafiri si cupe de orhidee cymbidium, completat cu o lumanare in mijloc.
Referinta: CC26
Lista dorinte
160,00 RON cu TVA
Coronita Craciun realizata pe suport de lemn cu plante aeriene, moss conservat, batoane de scortisoara, craspedia, bumbac, conuri de brad, ornamente rosii. Aranajamentul este accesorizat cu o fundita colorata.
Referinta: CC67
Lista dorinte
110,00 RON cu TVA
Aranjament de Craciun realizat din brad natural, felii de portocale uscate, conuri uscate, ornamente de Craciun. *Modelele ornamentelor pot fi diferite fata de poza de prezentare, in functie de stocul disponibil.
Referinta: CC01
Lista dorinte
290,00 RON cu TVA
Coronita de Craciun deosebita realizata din brad natural, trandafiri rosii, skimmia, capsicum rosu, brunia, batoane de scortisoara si conuri de brad, finisata cu o fundita.
Referinta: CC09
Lista dorinte
185,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun realizat din brad natural, conuri de brad, trandafiri rosii, ilex, cu 3 lumanari asezate in mijlocul aranjamentului.
Referinta: CC12
Lista dorinte
145,00 RON cu TVA
Coronita decorativa de Craciun realizat din brad natural, conuri de brad, felii de portocale uscate si batoane de scortisoara.
Referinta: CC10
Lista dorinte
85,00 RON cu TVA
Un aranjament special, care va rezista in timp, compus din fire lavanda uscata parfumata si flori de bumbac. Mirosul de lavanda are proprietati terapeutice, calmeaza si genereaza o atmosfera pozitiva, iar bumbacul...
Referinta: BO061
Lista dorinte
75,00 RON cu TVA
Coronita de Craciun realizata din brad natural si impodobita cu bumbac, globulete, batoane de scortisoara si conuri de brad. Aceasta coronita de Craciun este ideala pentru decorarea propriei locuinte sau oferita ca si...
Referinta: CC56
Lista dorinte
125,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun handmade si original, realizat din felii de lemn, brad natural, conuri de brad, clopotei, margele, drift wood si o lumanare rosie in mijloc.
Referinta: CC32
Lista dorinte
120,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun handmade si original, realizat din felii de lemn, brad natural, conuri de brad, felii de portocale si mere uscate, drift wood, globulete si completat de o lumanare rosie in mijloc.
Referinta: CC24
Lista dorinte
130,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun handmade, realizat din brad natural, conuri de brad, fundite, globulete, batoane de scortisoara si o lumanare rosie in mijloc.
Referinta: CC37
Lista dorinte
125,00 RON cu TVA
Coronita Craciun handmade realizata din hortensie, batoane de scortisoara,lavanda, spice de grau, bumbac, moss, conuri de brad, hortensie.
Referinta: CC28
Lista dorinte
455,00 RON cu TVA
Coronita speciala realizata din bumbac natural, poate fi alternativa coronitelor traditionale din brad. Despre bumbac, se spune, ca aduce prosperitate si noroc. Aceasta coronita de Craciun este ideala pentru decorarea...
Referinta: CC40
Lista dorinte
301,65 RON cu TVA
Buchet specific sarbatorilor de iarna realizat din ilex, skimmia, salix si frunze quercus.
Referinta: BO057
Lista dorinte
395,00 RON cu TVA
Brad handmade realizat din bumbac natural - alege sa faci un cadou special si rezistent. Despre bumbac, se spune, ca atrage noroc si prosperitate.  Inaltimea aranjamentului este de aproximativ 40- 45 cm.
Referinta: CC58
Lista dorinte
185,00 RON cu TVA
Buchet specific sarbatorilor de iarna, realizat din trandafiri rosii, hypericum rosu si ramuri de brad natural, finisat cu material textil. Buchetul poate fi accesorizat cu plasa, funda de satin, ziar decorativ, in...
Referinta: BO134
Lista dorinte
290,00 RON cu TVA
Aranjament Craciun realizat pe rotund,  cu o lumanare in mijloc, eryngium, hypericum, eucalipt si crengute de brad natural.
Referinta: CC15
Lista dorinte
90,00 RON cu TVA
Un aranjament potrivit pentru masa festiva de Anul Nou sau de Craciun. Aranjamentul floral este realizat din gerbera rosie, crengute de brad natural, globulete si ghirlande.
Referinta: CC62
Lista dorinte
110,00 RON cu TVA
Acest aranjament de Craciun este cadoul perfect pentru masa festiva de Craciun sau de Anul Nou. Aranjamentul floral este realizat intr-un vas decorativ rosu, cu trandafiri rosii, globulete roz si crengute de brad...
Referinta: CC71
Lista dorinte
140,00 RON cu TVA
Coronita de Craciun realizata din brad natural, eucalipt, pittosporum si crenguta de ilex. Aceasta coronita de Craciun este ideala pentru decorarea propriei locuinte sau oferita ca si cadou.
Referinta: CC11
Lista dorinte
120,00 RON cu TVA
Aranjament de Craciun realizat intr-un vas decorativ, cu crengute de brad natural, globulete, conuri de brad si ilex. Aranjamentul floral poate fi oferit ca si cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna sau poate fi...
Referinta: CC48
Lista dorinte
145,00 RON cu TVA
Aranjament pentrru masa de Craciun realizat din crengute de brad natural, ilex si pittosporum. Aranjamentul este completat de o lumanare in mijloc.
Referinta: CC34
Lista dorinte
85,00 RON cu TVA
Aranjament de Craciun intr-un vas decorativ, realizat din crengute de brad, conuri, gypsophylla rosie, ornamente rosii, accesorizat cu fundite. 
Referinta: CC13
Lista dorinte

Livram coronite de brad, aranjamente cu brad de Craciun, prin curier, oriunde in tara!

Aranjamente de Craciun, pentru cei cu suflet bun; acasa sau la birou, ele anunta anul nou; iar un Mos Craciun spectaculos, va bucura copilul tau frumos!

Coronitele de Craciun handmade sunt lucrate manual brad natural si pot fi impodobite cu decoratiuni speciale de Craciun (ilex, felii de portocale uscate, conuri de brad, globulete, nuci, ciupercute). Aranjamentele de Craciun handmade pot fi unul din cadourile oferite de Craciun celor dragi sau de ce nu, poti fi folosite pentru a impodobi propria casa.

Modelele de coronite de brad pot fi de diferite dimensiuni si pot fi accesorizate in functie de preferinte.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare