Filtru produse

Pret
39 RON 395 RON

Lumanari botez

Lumanari botez scurte. Lumanari pentru botez clasice sau cilindrice

Livrare lumanari botez Bucuresti

Comanda online, telefonic sau direct in florarie, cele mai deosebite modele lumanari botez scurte, cilindrice sau standard, la cele mai bune preturi, cu livrare in Bucuresti!

Lumanari de botez din flori naturale si proaspete

Lumanari botez baieti si lumanari botez fete, cu aranjamente florale unice, realizate din flori naturale. Lumanarile de botez realizare in atelierul nostru sunt lucrate cu grija, din flori atent selectate, pentru un aspect cat mai placut, de lunga durata.

Lumanari botez - tipuri de aranjamente florale

Lumanarile de botez pot fi decorate cu aranjamente florale moderne sau clasice, in culori vibrante sau mix de flori in culori pastel, cu flori rustice sau flori delicate. In general, lumanarile de botez cu aranjament floral sferic sau rotund/semisferic sunt considerate moderne, iar lumanarile de botez cu aranjament floral pe o parte, eventual curgatoare sunt considerate clasice. Aranjamentele lumanarilor de botez pot fi accesorizate cu diverse evemente de decor precum fluturasi, gargarite sau fundite.

Calitatea lumanarilor de botez

Folosim lumanari botez realizate din parafina de calitate superioara, cu o inaltime standard de 70 cm si tija din lemn in interior, pentru o rezistenta maxima. Astfel, putem garanta ca lumanarile de botez vor ramane intacte indiferent de anotimpul in care are loc botezul.

Lumanari botez scurte, cilindrice, elegante - pentru baieti si fete

La cerere putem folosi lumanari de botez scurte (lumanari botez mici, cilindrice) de 30 cm cu diametru 6 cm, 8 cm sau 9.5 cm.

Modele lumanari botez cu jucarii de plus incluse

La orice model de lumanare de botez, se poate atasa o jucarie de plus, adusa de client sau aleasa din stocul disponibil (Minnie Mouse, Mickey Mouse etc).

Livrare lumanari botez Bucuresti si Ilfov

Vrei sa stai fara griji in ziua botezului? Nu ai pe cine trimite sa iti ridice lumanarea pentru botez de la atelierul nostru de design floral? Noi iti punem la dispozitie un curier special pentru livrarile la domiciliu, pentru Bucuresti si Ilfov.

Lumarea de botez sau aranjamentul de cristelnita, va fi livrat in conditii perfecte, la adresa indicata, in data si ora aleasa de tine.

Meniu

Setari

Creaza un cont gratuit pentru a folosi lista de dorinte.

Autentificare